Halim Akca
Köşe Yazarı
Halim Akca
 

Belediye Başkanı Gökçe’den örnek davranış

Dün ilçemize bağlı  Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe sosyal medya hesabından belde halkını sevindirecek bir kararı açıkladı. İçme suyuna 2024 yılında’ da zam yok. 2024 yılında da derken, Başkan Selahatdin Gökçe ve belediye meclisi 2019 yılından bu tarafa göreve geldiği günden bu tarafa içme suyuna zam yapmamış olması. Tüm canlılarda olduğu gibi, insanoğlunun da nefes alma gibi en temel ihtiyaçlarından birisi de vazgeçilmezİ su dur.  İYİ Parti’den 2019 yılında Belediye Başkanı seçilen Selahatdin Gökçe, belediyenin kıt kanaat gelirleri ile hizmet çabası içerisinde çalışmalarını sürdürmekte. Belediyecilik anlayışında kar ve kazancı düşünmeyip vatandaşın yanında yer alması bence örnek bir davranış. İYİ Partili Selahatdin Gökçe’nin en güzel bir diğer yönü ise hiçbir zaman partizanca düşüncelere kapılmaması. Nasıl mı? Ben bir gazeteci olarak Başkan Gökçe’yi Bucak’ta yapılan tüm açılış ve benzeri organizasyonlarda hemen hemen hepsinde görüyorum. Açılışı yapılacak yer başka bir partinin de olsa, başka partiden kazanmış belediye de olsa, Başkan Gökçe A partisi, B partisi demeden gitmekte ve hatta milli bayramlarda Bucak’ta protokolün yanında yer almaktadır. Başkan Gökçe sadece Bucak değil, il ve diğer il düzeylerinde de imkanları ölçüsünde aynı şeyi yapıyor. Sözün kısası, Sayın Gökçe kendi belde halkı ile barışık ortamını, katıldığı her platformda da başka yerlerde de yansıtmaya çalışıyor. Kutluyorum.
Ekleme Tarihi: 07 Aralık 2023 - Perşembe

Belediye Başkanı Gökçe’den örnek davranış

Dün ilçemize bağlı  Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe sosyal medya hesabından belde halkını sevindirecek bir kararı açıkladı.

İçme suyuna 2024 yılında’ da zam yok.

2024 yılında da derken,

Başkan Selahatdin Gökçe ve belediye meclisi 2019 yılından bu tarafa göreve geldiği günden bu tarafa içme suyuna zam yapmamış olması.

Tüm canlılarda olduğu gibi, insanoğlunun da nefes alma gibi en temel ihtiyaçlarından birisi de vazgeçilmezİ su dur. 

İYİ Parti’den 2019 yılında Belediye Başkanı seçilen Selahatdin Gökçe, belediyenin kıt kanaat gelirleri ile hizmet çabası içerisinde çalışmalarını sürdürmekte. Belediyecilik anlayışında kar ve kazancı düşünmeyip vatandaşın yanında yer alması bence örnek bir davranış.

İYİ Partili Selahatdin Gökçe’nin en güzel bir diğer yönü ise hiçbir zaman partizanca düşüncelere kapılmaması.

Nasıl mı?

Ben bir gazeteci olarak Başkan Gökçe’yi Bucak’ta yapılan tüm açılış ve benzeri organizasyonlarda hemen hemen hepsinde görüyorum. Açılışı yapılacak yer başka bir partinin de olsa, başka partiden kazanmış belediye de olsa, Başkan Gökçe A partisi, B partisi demeden gitmekte ve hatta milli bayramlarda Bucak’ta protokolün yanında yer almaktadır. Başkan Gökçe sadece Bucak değil, il ve diğer il düzeylerinde de imkanları ölçüsünde aynı şeyi yapıyor.

Sözün kısası, Sayın Gökçe kendi belde halkı ile barışık ortamını, katıldığı her platformda da başka yerlerde de yansıtmaya çalışıyor.

Kutluyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.