Yerel Kuvvetli Yağışlar Etkisini Devam Ettirecek

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.06.2022 - 09:08, Güncelleme: 10.06.2022 - 09:08
 

Yerel Kuvvetli Yağışlar Etkisini Devam Ettirecek

Meteoroloji ve Burdur Valiliğinden uyarı geldi. Mevcut yağışların devamında, Cuma günü (10.06.2022) bölgemizin yeni bir yağışlı ve serin havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca bölgemizde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının iç kesimlerde azalarak yer yer mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.   Önümüzdeki günlerde bölgemizde beklenen hava durumu;10.06.2022 Cuma: Bölgemiz genelinin parçalı bulutlu, Göller yöresi ve Muğla çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   11.06.2022 Cumartesi: Bölgemiz genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın güney ve doğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.   12.06.2022 Pazar: Bölgemiz genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   Önümüzdeki hafta başından itibaren de yağışların devam edeceği tahmin ediliyor.   Yerel kuvvetli yağışlar ile ilgili olarak Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’müzün yayınlayacağı hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıların dikkatle takip edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması önem arz etmektedir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.   Başlama Zamanı: 10.06.2022 12:00 TSİ Bitiş Zamanı : 13.06.2022 21:00 TSİ
Meteoroloji ve Burdur Valiliğinden uyarı geldi. Mevcut yağışların devamında, Cuma günü (10.06.2022) bölgemizin yeni bir yağışlı ve serin havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca bölgemizde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının iç kesimlerde azalarak yer yer mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

 

Önümüzdeki günlerde bölgemizde beklenen hava durumu;10.06.2022 Cuma: Bölgemiz genelinin parçalı bulutlu, Göller yöresi ve Muğla çevrelerinin yerel olmak üzere s ağanak ve gök gürültülü s ağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

11.06.2022 Cumartesi: Bölgemiz genelinin s ağanak ve gök gürültülü s ağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın güney ve doğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

 

12.06.2022 Pazar: Bölgemiz genelinin yerel olmak üzere s ağanak ve gök gürültülü s ağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Önümüzdeki hafta başından itibaren de yağışların devam edeceği tahmin ediliyor.

 

Yerel kuvvetli yağışlar ile ilgili olarak Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’müzün yayınlayacağı hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıların dikkatle takip edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması önem arz etmektedir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Başlama Zamanı: 10.06.2022 12:00 TSİ

Bitiş Zamanı : 13.06.2022 21:00 TSİ

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.