YOLCU OTOBÜSÜNDE FACİA UCUZ ATLATILDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.07.2022 - 23:00, Güncelleme: 27.07.2022 - 09:00
 

YOLCU OTOBÜSÜNDE FACİA UCUZ ATLATILDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Antalya’dan Ankara’ya giden yolcu otobüsünün motor kısmında başlayan yangına itfaiyenin erken müdahalesi ile facia ucuz atlatıldı.
Dün gece saat 22:00 sıralarında Antalya’dan Ankara’ya giden şehirler arası çalışan yolcu otobüsünün Bucak Kahveler Kavşağında motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Olay yerine kısa sürede gelen Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis bir taraftan otobüs içerisindeki yolcuları tahliye ederken bir taraftan söndürme çalışmaları yapıldı. Otobüsün motor kısmında başlayan yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yanan otobüsten tahliye edilen otobüsün yolcuları başka bir otobüs ile yola devam ettiler.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Antalya’dan Ankara’ya giden yolcu otobüsünün motor kısmında başlayan yangına itfaiyenin erken müdahalesi ile facia ucuz atlatıldı.

Dün gece saat 22:00 sıralarında Antalya’dan Ankara’ya giden şehirler arası çalışan yolcu otobüsünün Bucak Kahveler Kavşağında motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Olay yerine kısa sürede gelen Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis bir taraftan otobüs içerisindeki yolcuları tahliye ederken bir taraftan söndürme çalışmaları yapıldı. Otobüsün motor kısmında başlayan yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yanan otobüsten tahliye edilen otobüsün yolcuları başka bir otobüs ile yola devam ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.