2 kardeş, 80 saat sonra kurtarıldı; anneleri için çalışmalar sürüyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.02.2023 - 14:10, Güncelleme: 09.02.2023 - 14:10
 

2 kardeş, 80 saat sonra kurtarıldı; anneleri için çalışmalar sürüyor

2 kardeş, 80 saat sonra kurtarıldı; anneleri için çalışmalar sürüyor
ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, depremin vurduğu Hatay'da, 80 saat sonra Mahir (12) ile Hilal (8) adlı kardeşleri enkazdan sağ çıkardı, annelerini kurtarmak için çalışmalar sürüyor.  Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, depremden 80 saat sonra Hatay'da General Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde enkazın altından 2 kardeşi daha sağ olarak çıkardı. Enkazda uzun süren çalışma yapan ekipler, ilk olarak Mahir'i kurtardı. Mahir'in ardından ekipler, bu kez kardeşi Hilal'i de enkazdan sağ çıkardı. İki kardeş, hastaneye kaldırıldı. Ekipler, çocukların annesini de kurtarmak için çalışma yürütüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
2 kardeş, 80 saat sonra kurtarıldı; anneleri için çalışmalar sürüyor

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, depremin vurduğu Hatay'da, 80 saat sonra Mahir (12) ile Hilal (8) adlı kardeşleri enkazdan sağ çıkardı, annelerini kurtarmak için çalışmalar sürüyor. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, depremden 80 saat sonra Hatay'da General Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde enkazın altından 2 kardeşi daha sağ olarak çıkardı. Enkazda uzun süren çalışma yapan ekipler, ilk olarak Mahir'i kurtardı. Mahir'in ardından ekipler, bu kez kardeşi Hilal'i de enkazdan sağ çıkardı. İki kardeş, hastaneye kaldırıldı. Ekipler, çocukların annesini de kurtarmak için çalışma yürütüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.