AK PARTİ BUCAK’TA ADAY TANITIM TOPLANTISINI YAPTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.02.2024 - 20:47, Güncelleme: 11.02.2024 - 20:56
 

AK PARTİ BUCAK’TA ADAY TANITIM TOPLANTISINI YAPTI

Ak Parti’den Bucak Belediye Başkan adaylığı olarak mevcut başkan Emrullah Ünal’ı açıklamasından sonra bu gün aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.
Bu gün Grand Düğün salonunda yapılan Ak Parti aday tanıtım toplantısı coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Ak Parti aday tanıtım toplantısında Mevcut Başkan ve 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olan Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Belediye Başkanı eşi Ayşe Ünal toplantıya katılanları tek tek kapıda karşılayarak sohbet etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasından sonra  Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Boyacı, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz birer konuşma yaptı. Mevcut Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal’ın konuşmasından sonra davetliler kürsüye çağrılarak hep birlikte el ele eller havaya kaldırılarak coşkulu adaylık açıklaması yapıldı. Aday tanıtım toplantısına Bucak Ak Parti’nin tüm kolları katılırken birlik ve beraberlik göstergesi yapıldı.      
Ak Parti’den Bucak Belediye Başkan adaylığı olarak mevcut başkan Emrullah Ünal’ı açıklamasından sonra bu gün aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Bu gün Grand Düğün salonunda yapılan Ak Parti aday tanıtım toplantısı coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Ak Parti aday tanıtım toplantısında Mevcut Başkan ve 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olan Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Belediye Başkanı eşi Ayşe Ünal toplantıya katılanları tek tek kapıda karşılayarak sohbet etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasından sonra  Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Boyacı, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz birer konuşma yaptı. Mevcut Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal’ın konuşmasından sonra davetliler kürsüye çağrılarak hep birlikte el ele eller havaya kaldırılarak coşkulu adaylık açıklaması yapıldı.

Aday tanıtım toplantısına Bucak Ak Parti’nin tüm kolları katılırken birlik ve beraberlik göstergesi yapıldı.      

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.