Alanya'da, savcı otel odasında ölü bulundu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.10.2022 - 16:59, Güncelleme: 19.10.2022 - 17:04
 

Alanya'da, savcı otel odasında ölü bulundu

Alanya'da, savcı otel odasında ölü bulundu
 ANTALYA'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet savcısı K.A.A., kaldığı otel odasında ölü bulundu. Alanya Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet savcısı K.A.A., Kızlarpınarı Mahallesi'nde konakladığı otelde, odadan uzun süre çıkmayınca otel çalışanları şüphelenip içeri girdi. K.A.A. yerde hareketsiz yatarken bulununca, otel yetkilileri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi, K.A.A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen K.A.A.'nın cenazesi, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından belediye morguna götürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Alanya'da, savcı otel odasında ölü bulundu

 ANTALYA'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet savcısı K.A.A., kaldığı otel odasında ölü bulundu.

Alanya Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet savcısı K.A.A., Kızlarpınarı Mahallesi'nde konakladığı otelde, odadan uzun süre çıkmayınca otel çalışanları şüphelenip içeri girdi. K.A.A. yerde hareketsiz yatarken bulununca, otel yetkilileri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi, K.A.A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen K.A.A.'nın cenazesi, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından belediye morguna götürüldü.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.