Antalya Burdur karayolunda kaza 2 yaralı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.01.2023 - 09:09, Güncelleme: 17.01.2023 - 09:09
 

Antalya Burdur karayolunda kaza 2 yaralı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Antalya - Burdur karayolunda meydana gelen kazada 2 kişi hafif yaralandı.
Kaza dön gece saat 03:00 sırlarında Antalya – Burdur karayolu Kızılkaya Kasabası kavşağında meydana geldi. Antalya’dan Burdur yönüne giden O.A yönetimindeki 06 COC 921 plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu bariyerleri kırarak karşı şeride geçerek şarampole girdi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ekipleri polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada tır sürücüsü O.A ve yanında bulunan bir kişi hafif yaralandı. Yaralılara sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra tedbir amaçlı Bucak Devlet Hastanesine sevk edildiler. Kazada Antalya – Burdur karayolu Antalya yönüne kısa sürede trafiğe kapanırken, alınan tedbirler ve yol temizliğinden sonra yol trafiğe açıldı. Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 2 kişinin ise sağlık durumun iyi olduğu belirtildi.    
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Antalya - Burdur karayolunda meydana gelen kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Kaza dön gece saat 03:00 sırlarında Antalya Burdur karayolu Kızılkaya Kasabası kavşağında meydana geldi. Antalya’dan Burdur yönüne giden O.A yönetimindeki 06 COC 921 plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu bariyerleri kırarak karşı şeride geçerek şarampole girdi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ekipleri polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada tır sürücüsü O.A ve yanında bulunan bir kişi hafif yaralandı. Yaralılara sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra tedbir amaçlı Bucak Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Kazada Antalya Burdur karayolu Antalya yönüne kısa sürede trafiğe kapanırken, alınan tedbirler ve yol temizliğinden sonra yol trafiğe açıldı. Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 2 kişinin ise sağlık durumun iyi olduğu belirtildi.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.