Antalya Finike'ye sulu kar ve dolu yağdı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.02.2023 - 17:03, Güncelleme: 01.02.2023 - 17:03
 

Antalya Finike'ye sulu kar ve dolu yağdı

Antalya Finike'ye sulu kar ve dolu yağdı
Mahir ÇEVİREN/FİNİKE (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde sulu kar ve dolu yağışı ile bazı noktalar beyaza büründü. Finike ilçesinde sabah saatlerinde önce sulu kar, ardından dolu yağdı. Sokak, cadde ve araçlar karla beraber beyaza büründü. Sahile gelenler, beyaz örtü ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti. Kar yağışı ise 2 saat sonra etkisini kaybetti. Finike- Demre kara yolunda da sürücüler, yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Bir otomobil sürücüsü kayan aracının kontrolünü kaybedip, kamyona çarptı. Yağış nedeniyle trafikte kısa süreli aksama yaşandı. İlçe merkezine en son 2015 yılında kar yağdığını belirtti. (DHA) FOTOĞRAFLI
Antalya Finike'ye sulu kar ve dolu yağdı

Mahir ÇEVİREN/FİNİKE (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde sulu kar ve dolu yağışı ile bazı noktalar beyaza büründü.
Finike ilçesinde sabah saatlerinde önce sulu kar, ardından dolu yağdı. Sokak, cadde ve araçlar karla beraber beyaza büründü. Sahile gelenler, beyaz örtü ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti. Kar yağışı ise 2 saat sonra etkisini kaybetti. Finike- Demre kara yolunda da sürücüler, yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Bir otomobil sürücüsü kayan aracının kontrolünü kaybedip, kamyona çarptı. Yağış nedeniyle trafikte kısa süreli aksama yaşandı. İlçe merkezine en son 2015 yılında kar yağdığını belirtti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.