Antalya OSB’nin Düzenlediği Proje Yarışmasında MAKÜ’lü Akademisyen Final İçin Yarışacak

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.05.2022 - 16:39, Güncelleme: 25.05.2022 - 16:39
 

Antalya OSB’nin Düzenlediği Proje Yarışmasında MAKÜ’lü Akademisyen Final İçin Yarışacak

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) bünyesinde görev alan bilim insanları farklı alanlarda yeni projelere imza atıyor.
MAKÜ Veteriner Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Öğr. Gör. Ceren Yaman ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğretim üyesi Doç. Dr. Ümit Kara’nın yürütücülüğünü yaptığı “Akıllı Altın Nanoparçacıklar ile Kanser ve Tümör Hücrelerinin Radyolojik Görüntülenmesi ve Tedavisi” isimli proje Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan proje yarışmasında finale kaldı. 26-27 Mayıs tarihlerinde Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Binası’nda gerçekleştirilecek olan “Antalya OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı” etkinliğinde projesini tanıtacak olan Öğr. Gör. Ceren Yaman MAKÜ’nün bir alanda daha adının duyulmasını sağlamış olacak.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) bünyesinde görev alan bilim insanları farklı alanlarda yeni projelere imza atıyor.

MAKÜ Veteriner Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Öğr. Gör. Ceren Yaman ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğretim üyesi Doç. Dr. Ümit Kara’nın yürütücülüğünü yaptığı “Akıllı Altın Nanoparçacıklar ile Kanser ve Tümör Hücrelerinin Radyolojik Görüntülenmesi ve Tedavisi” isimli proje Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan proje yarışmasında finale kaldı.

26-27 Mayıs tarihlerinde Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Binası’nda gerçekleştirilecek olan “Antalya OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı” etkinliğinde projesini tanıtacak olan Öğr. Gör. Ceren Yaman MAKÜ’nün bir alanda daha adının duyulmasını sağlamış olacak.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.