ANTALYA’DA ÇALINAN ARAÇ BUCAK’TA YAKALANDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.10.2022 - 16:04, Güncelleme: 07.10.2022 - 16:04
 

ANTALYA’DA ÇALINAN ARAÇ BUCAK’TA YAKALANDI

ANTALYA’ dan çalınan araç Bucak Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ısrarlı takip ve kovalamaca sonucu yakalandı.
Olay, dün akşam saatlerinde Antalya’nın Kaleiçinde meydana geldi. Kaleiçinde bir rent a carcıdan otomobili çalan Ö.Y.B Bucak ilçesine geldi. Ö.B.Y  34 EAV 657 plakalı çalıntı araç ile çarşı içerisinde gezerken aracın lakası mobeselere takıldı. Bucak Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ve Trafik denetim ekiplerinin takibi soncu zanlı araç ile kaçmaya başladı. Polis ile çalıntı oto kovalamacı sonrası Ö.B.Y çaldığı araç ile kaçmaya çalışırken polisten gizlenmek için Konak Mahallesi Turgut Reis Caddesinde bir inşaat sahasına girerken otomobili duvara çarptı. Duvara çarptığı otomobilden inerek yayan kaçmaya çalışan zanlı Ö.B.Y polislerin kovalamacası sonrası kıskıvrak yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Çalıntı araç ile birlikte yakalanan Ö.B.Y gözaltına alındı.
ANTALYA’ dan çalınan araç Bucak Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ısrarlı takip ve kovalamaca sonucu yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Antalya’nın Kaleiçinde meydana geldi. Kaleiçinde bir rent a carcıdan otomobili çalan Ö.Y.B Bucak ilçesine geldi. Ö.B.Y  34 EAV 657 plakalı çalıntı araç ile çarşı içerisinde gezerken aracın lakası mobeselere takıldı. Bucak Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ve Trafik denetim ekiplerinin takibi soncu zanlı araç ile kaçmaya başladı. Polis ile çalıntı oto kovalamacı sonrası Ö.B.Y çaldığı araç ile kaçmaya çalışırken polisten gizlenmek için Konak Mahallesi Turgut Reis Caddesinde bir inşaat sahasına girerken otomobili duvara çarptı. Duvara çarptığı otomobilden inerek yayan kaçmaya çalışan zanlı Ö.B.Y polislerin kovalamacası sonrası kıskıvrak yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Çalıntı araç ile birlikte yakalanan Ö.B.Y gözaltına alındı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.