Antalyaspor, ligde 6 hafta sonra kalesini gole kapattı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.05.2023 - 14:34, Güncelleme: 02.05.2023 - 14:34
 

Antalyaspor, ligde 6 hafta sonra kalesini gole kapattı

Antalyaspor, ligde 6 hafta sonra kalesini gole kapattı
  Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, ligde 6 hafta sonra kalesini gole kapattı. Kırmızı beyazlı ekip, toplamda ise 7 kez meşin yuvarlağı filesinde görmedi. Süper Lig'in 32'nci haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup eden Antalyaspor, ligin 33'üncü haftasında cumartesi günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Antalyaspor, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde sabah antrenmanını salonda gerçekleştirirken, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanı ise yeşil sahada yapacak. Kırmızı beyazlılarda zorlu Beşiktaş maçı öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. 6 HAFTA SONRA KALE KAPANDI Antalyaspor, 32'nci haftada oynanan ve 1-0 kazanılan Fatih Karagümrük maçında gol yemeyerek kalesini 6 hafta sonra gole kapattı. Kırmızı beyazlılar, ligin 25'inci haftasında sahasında 4-0 kazandığı Kayserispor maçında meşin yuvarlağı filesinde görmemişti. Ligde oynadığı maçlarda rakiplerine 41 gol atan ve kalesinde 47 gol gören Antalyaspor, bu sezon 7 maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Akdeniz ekibi Antalyaspor, ligin ilk yarısında oynanan ve galip geldiği Ümraniyespor (1-0), Sivasspor (2-0), Gaziantep FK (1-0), Kayserispor (4-0) ve Fatih Karagümrük (1-0) ile 0-0 berabere kaldığı Hatayspor ve Beşiktaş maçlarında kalesini gole kapattı. Kırmızı beyazlılar ligde oynadığı diğer maçların tamamında meşin yuvarlağı filesinden çıkardı. Antalyaspor, cumartesi günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk edecek.(DHA) FOTOĞRAFLI
Antalyaspor, ligde 6 hafta sonra kalesini gole kapattı

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, ligde 6 hafta sonra kalesini gole kapattı. Kırmızı beyazlı ekip, toplamda ise 7 kez meşin yuvarlağı filesinde görmedi.

Süper Lig'in 32'nci haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup eden Antalyaspor, ligin 33'üncü haftasında cumartesi günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Antalyaspor, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde sabah antrenmanını salonda gerçekleştirirken, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanı ise yeşil sahada yapacak. Kırmızı beyazlılarda zorlu Beşiktaş maçı öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

6 HAFTA SONRA KALE KAPANDI

Antalyaspor, 32'nci haftada oynanan ve 1-0 kazanılan Fatih Karagümrük maçında gol yemeyerek kalesini 6 hafta sonra gole kapattı. Kırmızı beyazlılar, ligin 25'inci haftasında sahasında 4-0 kazandığı Kayserispor maçında meşin yuvarlağı filesinde görmemişti.

Ligde oynadığı maçlarda rakiplerine 41 gol atan ve kalesinde 47 gol gören Antalyaspor, bu sezon 7 maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Akdeniz ekibi Antalyaspor, ligin ilk yarısında oynanan ve galip geldiği Ümraniyespor (1-0), Sivasspor (2-0), Gaziantep FK (1-0), Kayserispor (4-0) ve Fatih Karagümrük (1-0) ile 0-0 berabere kaldığı Hatayspor ve Beşiktaş maçlarında kalesini gole kapattı. Kırmızı beyazlılar ligde oynadığı diğer maçların tamamında meşin yuvarlağı filesinden çıkardı.

Antalyaspor, cumartesi günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk edecek.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.