Arda Güler "Golden Boy" ödülüne aday gösterildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.06.2023 - 17:27, Güncelleme: 21.06.2023 - 17:27
 

Arda Güler "Golden Boy" ödülüne aday gösterildi

Arda Güler "Golden Boy" ödülüne aday gösterildi
İSTANBUL,(DHA) - Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Arda Güler, Avrupa'da forma giyen 21 yaş altı en iyi genç futbolculara verilen "Golden Boy" (Altın Çocuk) ödülüne aday gösterildi. İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport tarafından 2003 yılından bu yana düzenlenen "Golden Boy" ödülünün bu yılki 100 kişilik aday listesi açıklandı. Milano'daki Galleria d'Italia'da gerçekleştirilen törende Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Arda Güler, listenin 78'inci sırasında kendisine yer buldu. Milli futbolcu listede yer alan tek Türk futbolcu olurken, taraftarların desteği ile yüksek bir oranla oylamaya başladı. (FOTOĞRAFLI)
Arda Güler "Golden Boy" ödülüne aday gösterildi

İSTANBUL,(DHA) - Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Arda Güler, Avrupa'da forma giyen 21 yaş altı en iyi genç futbolculara verilen "Golden Boy" (Altın Çocuk) ödülüne aday gösterildi.
İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport tarafından 2003 yılından bu yana düzenlenen "Golden Boy" ödülünün bu yılki 100 kişilik aday listesi açıklandı. Milano'daki Galleria d'Italia'da gerçekleştirilen törende Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Arda Güler, listenin 78'inci sırasında kendisine yer buldu. Milli futbolcu listede yer alan tek Türk futbolcu olurken, taraftarların desteği ile yüksek bir oranla oylamaya başladı.
(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.