ASAT'tan Kemer'e 50 milyon liralık alt yapı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.04.2023 - 13:41, Güncelleme: 06.04.2023 - 13:41
 

ASAT'tan Kemer'e 50 milyon liralık alt yapı

ASAT'tan Kemer'e 50 milyon liralık alt yapı
  ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından, 'Kemer İlçesi Muhtelif Mahalleleri İçme Suyu ve Kanalizasyon Yapım İşi' kapsamında çalışmalar sürüyor. 50 milyon liralık proje kapsamında 65 kilometre içme suyu, 20 kilometre kanalizasyon alt yapısı yapılacak. ASAT, abonelerine kaliteli ve kesintisiz içme suyu sağlamak ve eksik olan kanalizasyon hatlarını tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kemer'de ekonomik ömrünü doldurmuş hatlar yenilenirken, yeni imara açılan bölgelerin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla da çalışma yapılıyor. KESİNTİSİZ İÇME SUYU Kemer Kuzdere Mahallesi, Beycik Mahallesi ve Beldibi Çomaklar mevkiinde süren çalışmayla içme suyu şebekesi olmayan bölgelerde 45 kilometre içme suyu hattı yapılacak, aynı zamanda ekonomik ömrünü tamamlamış 20 kilometre içme suyu hattı yenilenerek toplam 65 kilometrelik içme suyu imalatı gerçekleştirilecek. Ömrünü tamamladığı için sık sık arızaya neden olan boruların değişimi sayesinde bölgedeki içme suyu hizmeti daha yüksek kapasiteyle kesintisiz olarak sürdürülebilirken, önemli ölçüde su kaybı da önlenmiş olacak.(DHA) FOTOĞRAFLI  
ASAT'tan Kemer'e 50 milyon liralık alt yapı

 

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından, 'Kemer İlçesi Muhtelif Mahalleleri İçme Suyu ve Kanalizasyon Yapım İşi' kapsamında çalışmalar sürüyor. 50 milyon liralık proje kapsamında 65 kilometre içme suyu, 20 kilometre kanalizasyon alt yapısı yapılacak.
ASAT, abonelerine kaliteli ve kesintisiz içme suyu sağlamak ve eksik olan kanalizasyon hatlarını tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kemer'de ekonomik ömrünü doldurmuş hatlar yenilenirken, yeni imara açılan bölgelerin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla da çalışma yapılıyor.
KESİNTİSİZ İÇME SUYU
Kemer Kuzdere Mahallesi, Beycik Mahallesi ve Beldibi Çomaklar mevkiinde süren çalışmayla içme suyu şebekesi olmayan bölgelerde 45 kilometre içme suyu hattı yapılacak, aynı zamanda ekonomik ömrünü tamamlamış 20 kilometre içme suyu hattı yenilenerek toplam 65 kilometrelik içme suyu imalatı gerçekleştirilecek. Ömrünü tamamladığı için sık sık arızaya neden olan boruların değişimi sayesinde bölgedeki içme suyu hizmeti daha yüksek kapasiteyle kesintisiz olarak sürdürülebilirken, önemli ölçüde su kaybı da önlenmiş olacak.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.