ATSO Cumhuriyet’in 100. yıl ödülleri heyecanı başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.08.2023 - 13:50, Güncelleme: 18.08.2023 - 13:50
 

ATSO Cumhuriyet’in 100. yıl ödülleri heyecanı başladı

ATSO Cumhuriyet’in 100. yıl ödülleri heyecanı başladı
  AANTALYA, (DHA) - ATSO tarafından Antalya’nın kalkınması ve bilinirliğinin artması adına düzenlenen ATSO Cumhuriyet'in 100. Yıl Ödül Töreni’ne başvuru sürecinin başladı. ATSO Başkanı Ali Bahar, “Ekonomiden bilime, teknolojiden marka yaratmaya birçok alanda üretilen çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla düzenlediğimiz törenimizi bu yıl coşkuyla kutlayacağımız 29 Ekim haftasında 1 Kasım günü gerçekleştireceğiz” dedi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından her yıl düzenlenen ve kent ödülleri, döviz kazandırıcı hizmetler, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin ödüllendirildiği töreni, bu yıl ‘Cumhuriyetin 100. Yılı’ temasıyla 1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek. 2023 yılının Cumhuriyetin 100. yılı olması nedeniyle, geleneksel ödül töreninin bu yıl 29 Ekim haftasında düzenleneceğini kaydeden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Ödül törenimiz, 6 ana ödül kategoriden ve ATSO Cumhuriyet'in 100. Yıl Özel Ödülü'nden oluşmaktadır. Antalya'nın kalkınması ve bilinirliğinin artmasının yanı sıra, ekonomi, bilim, çevre, teknoloji, yatırım, marka, kültür, sanat, sosyal sorumluluk gibi alanlarda üretilen hizmet ve projeleriyle fark yaratan üyelerimizin, kişilerin, kurum ve kuruluşların çalışmalarını teşvik etmek, başarıyı ödüllendirerek cesaretlendirmek ve farkındalık yaratmak hedefiyle ödül törenimizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. SON BAŞVURU 20 EYLÜL Başvurular, 20 Eylül 2023 Çarşamba günü, saat 17.30’da sona erecek. Kent Ödülleri ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler kategorilerinin başvuruları www.atso100yilcumhuriyet.org.tr sayfasında yer alan online form aracılığıyla alınacak. Döviz Kazandırıcı Hizmetler kategorisinde üyeler, banka veya Yeminli Mali Müşavir Raporu veya bağlı bulundukları ihracatçı birlikleri beyan yazılarıyla başvuru yapabilecek. Kent Ödülleri ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler dışındaki kategorilerde ödül almaya hak kazanacak olanlar, ATSO oda kayıtları esas alınarak belirlenecek.   FOTOĞRAFLI
ATSO Cumhuriyet’in 100. yıl ödülleri heyecanı başladı

 

AANTALYA, (DHA) - ATSO tarafından Antalya’nın kalkınması ve bilinirliğinin artması adına düzenlenen ATSO Cumhuriyet'in 100. Yıl Ödül Töreni’ne başvuru sürecinin başladı. ATSO Başkanı Ali Bahar, “Ekonomiden bilime, teknolojiden marka yaratmaya birçok alanda üretilen çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla düzenlediğimiz törenimizi bu yıl coşkuyla kutlayacağımız 29 Ekim haftasında 1 Kasım günü gerçekleştireceğiz” dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından her yıl düzenlenen ve kent ödülleri, döviz kazandırıcı hizmetler, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin ödüllendirildiği töreni, bu yıl ‘Cumhuriyetin 100. Yılı’ temasıyla 1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek. 2023 yılının Cumhuriyetin 100. yılı olması nedeniyle, geleneksel ödül töreninin bu yıl 29 Ekim haftasında düzenleneceğini kaydeden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Ödül törenimiz, 6 ana ödül kategoriden ve ATSO Cumhuriyet'in 100. Yıl Özel Ödülü'nden oluşmaktadır. Antalya'nın kalkınması ve bilinirliğinin artmasının yanı sıra, ekonomi, bilim, çevre, teknoloji, yatırım, marka, kültür, sanat, sosyal sorumluluk gibi alanlarda üretilen hizmet ve projeleriyle fark yaratan üyelerimizin, kişilerin, kurum ve kuruluşların çalışmalarını teşvik etmek, başarıyı ödüllendirerek cesaretlendirmek ve farkındalık yaratmak hedefiyle ödül törenimizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

SON BAŞVURU 20 EYLÜL

Başvurular, 20 Eylül 2023 Çarşamba günü, saat 17.30’da sona erecek. Kent Ödülleri ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler kategorilerinin başvuruları www.atso100yilcumhuriyet.org.tr sayfasında yer alan online form aracılığıyla alınacak. Döviz Kazandırıcı Hizmetler kategorisinde üyeler, banka veya Yeminli Mali Müşavir Raporu veya bağlı bulundukları ihracatçı birlikleri beyan yazılarıyla başvuru yapabilecek. Kent Ödülleri ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler dışındaki kategorilerde ödül almaya hak kazanacak olanlar, ATSO oda kayıtları esas alınarak belirlenecek.

 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.