ATSO Meclis Başkanı Öztürk'ten skuter kararına destek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.01.2023 - 12:32, Güncelleme: 05.01.2023 - 12:32
 

ATSO Meclis Başkanı Öztürk'ten skuter kararına destek

ATSO Meclis Başkanı Öztürk'ten skuter kararına destek
    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nce alınan skuter kararını olumlu karşılayarak destek olduklarını açıkladı. UKOME kararı sonrasında skuterlerin hız sınırlamasının 20 kilometreye indirilmesini, 50 kilometre hız sınırı dışında bu araçların kullanılamamasını ve giriş noktalarının sınırlandırılmasının çok olumlu olduğunu ifade eden Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, “Skuterler konusunda yaşanabilecek en büyük acıya yakından şahit olan bir insan olarak bu kararın alınması giden canlarımızı geri getirmeyecek ancak yeni kayıpların önüne geçecektir" dedi. Kiralama için yaş sınırı getirilmesinin de bu konuda önemli bir adım olduğunu ifade eden Başkan Öztürk, “Antalya'da artık kiralık skuterler konusunda ATSO'dan mesai arkadaşımız Sevim Kayahan'ın kızı Ada'yı ve arkadaşı Yağız'ı kaybettiğimiz günden bu yana bir adım atılmasını bekledik. Bu adımın atılması kaybettiğimiz iki evladımızın acısını azaltmayacaktır. Ancak yeni acıların yaşanmasını engelleyecek bir önlem olacaktır. Şimdi önemli olan kararın bir an önce uygulamaya geçmesidir. Kararın da en kısa sürede uygulamaya alınmasıyla birlikte bu araçların kullanılması konusunda içimiz daha rahat olacaktır. Bu konuda yapılan çalışmada ve alınan kararda emeği geçen ve imzası bulunan herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Artık bu araçların kazalarının son bulmasını temenni ediyorum" diye konuştu. FOTOĞRAFLI  
ATSO Meclis Başkanı Öztürk'ten skuter kararına destek

 

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nce alınan skuter kararını olumlu karşılayarak destek olduklarını açıkladı.
UKOME kararı sonrasında skuterlerin hız sınırlamasının 20 kilometreye indirilmesini, 50 kilometre hız sınırı dışında bu araçların kullanılamamasını ve giriş noktalarının sınırlandırılmasının çok olumlu olduğunu ifade eden Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, “Skuterler konusunda yaşanabilecek en büyük acıya yakından şahit olan bir insan olarak bu kararın alınması giden canlarımızı geri getirmeyecek ancak yeni kayıpların önüne geçecektir" dedi.
Kiralama için yaş sınırı getirilmesinin de bu konuda önemli bir adım olduğunu ifade eden Başkan Öztürk, “Antalya'da artık kiralık skuterler konusunda ATSO'dan mesai arkadaşımız Sevim Kayahan'ın kızı Ada'yı ve arkadaşı Yağız'ı kaybettiğimiz günden bu yana bir adım atılmasını bekledik. Bu adımın atılması kaybettiğimiz iki evladımızın acısını azaltmayacaktır. Ancak yeni acıların yaşanmasını engelleyecek bir önlem olacaktır. Şimdi önemli olan kararın bir an önce uygulamaya geçmesidir. Kararın da en kısa sürede uygulamaya alınmasıyla birlikte bu araçların kullanılması konusunda içimiz daha rahat olacaktır. Bu konuda yapılan çalışmada ve alınan kararda emeği geçen ve imzası bulunan herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Artık bu araçların kazalarının son bulmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.