Aydın'da ürünü dalında kalan portakal üreticisine destek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.01.2024 - 20:07, Güncelleme: 19.01.2024 - 20:07
 

Aydın'da ürünü dalında kalan portakal üreticisine destek

Aydın'da ürünü dalında kalan portakal üreticisine destek
AYDIN, (DHA)-AYDIN Büyükşehir Belediyesi portakal üreticilerinin bahçesinde kalan 100 ton portakalı satın alıp, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladı. Aydın'ın Kuyucak ilçesinde portakal üretimi yapan ve girdi fiyatlarındaki artışlarından dolayı mağdur olan üreticilerin imdadına Aydın Büyükşehir Belediyesi yetişti. Aydın Büyükşehir Belediyesi portakal üreticisinin elinde kalan 100 ton portakal satın alınarak vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmaya başladı. Üreticilere desteklerinin süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Hiçbir üreticimizin mağdur olmasına göz yumamayız. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de çiftçilerimizin, üreticilerimizin yanındayız, yarın da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Aydın Büyükşehir Belediyesi, üreticilerimizin tarlada, ağaçta kalan ürününün her zaman alıcısıdır" dedi. Üreticiler ise Büyükşehir Belediyesi'ne destekleri nedeniyle teşekkür etti.(DHA) FOTOĞRAFLI
Aydın'da ürünü dalında kalan portakal üreticisine destek

AYDIN, (DHA)-AYDIN Büyükşehir Belediyesi portakal üreticilerinin bahçesinde kalan 100 ton portakalı satın alıp, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladı.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde portakal üretimi yapan ve girdi fiyatlarındaki artışlarından dolayı mağdur olan üreticilerin imdadına Aydın Büyükşehir Belediyesi yetişti. Aydın Büyükşehir Belediyesi portakal üreticisinin elinde kalan 100 ton portakal satın alınarak vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmaya başladı. Üreticilere desteklerinin süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Hiçbir üreticimizin mağdur olmasına göz yumamayız. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de çiftçilerimizin, üreticilerimizin yanındayız, yarın da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Aydın Büyükşehir Belediyesi, üreticilerimizin tarlada, ağaçta kalan ürününün her zaman alıcısıdır" dedi. Üreticiler ise Büyükşehir Belediyesi'ne destekleri nedeniyle teşekkür etti.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.