Bakan Bak, Avrupa Oyunları'nda mücadele eden Milli sporcuları tebrik etti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.07.2023 - 07:57, Güncelleme: 03.07.2023 - 07:57
 

Bakan Bak, Avrupa Oyunları'nda mücadele eden Milli sporcuları tebrik etti

Bakan Bak, Avrupa Oyunları'nda mücadele eden Milli sporcuları tebrik etti
ANKARA, (DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Polonya'da düzenlenen 3'üncü Avrupa Oyunları'nı 9 altın, 9 gümüş ve 20'si bronz olmak üzere toplam 38 madalya ile tamamlayan Milli sporcuları tebrik etti. Bakan Bak yayımladığı tebrik mesajında, "Polonya'da düzenlenen 19 branşta 193 sporcu ile temsil edildiğimiz 3'üncü Avrupa Oyunları'nda mücadele eden sporcularımız ile gurur duyuyorum. Avrupa Oyunları'nı 9'u altın, 9'u gümüş ve 20'si bronz olmak üzere toplam 38 madalyayla tamamlayan Milli sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bu süreçte Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için kota alan 7 sporcumuzu da tebrik ediyor, sporcu kardeşlerime Olimpiyat Oyunları'nda başarılar diliyorum. Sporcularımızın elde ettiği madalyalarda emeği olanlara da teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. (DHA)
Bakan Bak, Avrupa Oyunları'nda mücadele eden Milli sporcuları tebrik etti

ANKARA, (DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Polonya'da düzenlenen 3'üncü Avrupa Oyunları'nı 9 altın, 9 gümüş ve 20'si bronz olmak üzere toplam 38 madalya ile tamamlayan Milli sporcuları tebrik etti.
Bakan Bak yayımladığı tebrik mesajında, "Polonya'da düzenlenen 19 branşta 193 sporcu ile temsil edildiğimiz 3'üncü Avrupa Oyunları'nda mücadele eden sporcularımız ile gurur duyuyorum. Avrupa Oyunları'nı 9'u altın, 9'u gümüş ve 20'si bronz olmak üzere toplam 38 madalyayla tamamlayan Milli sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bu süreçte Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için kota alan 7 sporcumuzu da tebrik ediyor, sporcu kardeşlerime Olimpiyat Oyunları'nda başarılar diliyorum. Sporcularımızın elde ettiği madalyalarda emeği olanlara da teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.