Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.10.2023 - 10:46, Güncelleme: 18.10.2023 - 10:46
 

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi
ANKARA, (DHA)- ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükseldiğini açıkladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca, 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerden Gaziantep'te afet konutları, köy evleri ve iş yerlerinin yapımı sürdürülüyor. Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Gaziantep'te yapılacak konutlara ilişkin bilgi verdi.  Özhaseki, "Verdiğimiz sözleri tuttuk, Gaziantep'te de konutlarımız yükseldi. Gaziantep'te 29 bin 315 afet konutu, 12 bin 607 köy evi, 17 bin 600 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 59 bin 522 bağımsız bölüm yapıyoruz. Yapımına hiç vakit kaybetmeden başladığımız 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi" dedi.  Özhaseki, ev ve iş yerlerini yerinde dönüştürmek isteyen vatandaşlar için başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'te başvuranların sayısına ilişkin, "Yerinde Dönüşüm Projesi'nde, şu ana kadar başvuru yapılan 10 bin 954 konut ve iş yerimiz için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gaziantep'imizde gayretle, şevkle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.  Özhaseki, yöresel mimariye uygun olarak inşa edilen evlerin görüntülerine yer veren video paylaştı. (DHA)  FOTOĞRAFLI 
Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi

ANKARA, (DHA)- ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükseldiğini açıkladı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca, 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerden Gaziantep'te afet konutları, köy evleri ve iş yerlerinin yapımı sürdürülüyor. Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Gaziantep'te yapılacak konutlara ilişkin bilgi verdi.  Özhaseki, "Verdiğimiz sözleri tuttuk, Gaziantep'te de konutlarımız yükseldi. Gaziantep'te 29 bin 315 afet konutu, 12 bin 607 köy evi, 17 bin 600 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 59 bin 522 bağımsız bölüm yapıyoruz. Yapımına hiç vakit kaybetmeden başladığımız 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi" dedi. 
Özhaseki, ev ve iş yerlerini yerinde dönüştürmek isteyen vatandaşlar için başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'te başvuranların sayısına ilişkin, "Yerinde Dönüşüm Projesi'nde, şu ana kadar başvuru yapılan 10 bin 954 konut ve iş yerimiz için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gaziantep'imizde gayretle, şevkle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 
Özhaseki, yöresel mimariye uygun olarak inşa edilen evlerin görüntülerine yer veren video paylaştı. (DHA) 

FOTOĞRAFLI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.