Bakan Soylu: İYİ Parti il binasına saldırı provokasyondur

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.03.2023 - 15:10, Güncelleme: 31.03.2023 - 15:10
 

Bakan Soylu: İYİ Parti il binasına saldırı provokasyondur

Bakan Soylu: İYİ Parti il binasına saldırı provokasyondur
ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, "İYİ Parti il binasına saldırı, bir provokasyondur" dedi. Bakan Soylu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik saldırıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Soylu, "İYİ Parti il binasına saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır" ifadelerini kullandı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bakan Soylu: İYİ Parti il binasına saldırı provokasyondur

ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, "İYİ Parti il binasına saldırı, bir provokasyondur" dedi.
Bakan Soylu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik saldırıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Soylu, "İYİ Parti il binasına saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.