Başıboş köpekler ahırdaki 19 kuzuyu öldürdü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.04.2023 - 19:27, Güncelleme: 17.04.2023 - 19:27
 

Başıboş köpekler ahırdaki 19 kuzuyu öldürdü

Başıboş köpekler ahırdaki 19 kuzuyu öldürdü
Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'da Mehmet İhsan Karadeniz’e ait ahıra giren başıboş köpekler, 19 kuzuyu öldürdü, 6’sını da yaraladı. Silvan ilçesi Söğütlü Mahallesi'nde dün gece Mehmet İhsan Karadeniz’e ait kuzuların bulunduğu ağıla giren başıboş köpekler, hayvanlara saldırdı. Sesler üzerine dışarıya çıkan Karadeniz, köpekleri taş ve sopalarla uzaklaştırdı. 50 kuzunun bulunduğu ağılda 19 kuzu öldü, 6 kuzu da yaralandı. Karadeniz, durumu güvenlik güçleri ile Silvan Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü'ne bildirdi. Olay yerine gelen yetkililer, inceleme yaparak rapor tuttu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Başıboş köpekler ahırdaki 19 kuzuyu öldürdü

Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'da Mehmet İhsan Karadeniz’e ait ahıra giren başıboş köpekler, 19 kuzuyu öldürdü, 6’sını da yaraladı.
Silvan ilçesi Söğütlü Mahallesi'nde dün gece Mehmet İhsan Karadeniz’e ait kuzuların bulunduğu ağıla giren başıboş köpekler, hayvanlara saldırdı. Sesler üzerine dışarıya çıkan Karadeniz, köpekleri taş ve sopalarla uzaklaştırdı. 50 kuzunun bulunduğu ağılda 19 kuzu öldü, 6 kuzu da yaralandı. Karadeniz, durumu güvenlik güçleri ile Silvan Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü'ne bildirdi. Olay yerine gelen yetkililer, inceleme yaparak rapor tuttu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.