Başkan Ercengiz’den Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği’ne ziyaret

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.08.2022 - 13:43, Güncelleme: 15.08.2022 - 13:43
 

Başkan Ercengiz’den Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği’ne ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği’ni ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği (TÜM EMEK-DER) Burdur Şube Başkanı Mahmut Kalkan’ı ziyaret etti.   Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz “Burdur’da Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneğini kurarak emekli yurttaşlarımıza hizmet etmeyi amaçlayan Dernek Başkanı Mahmut Kalkan abimiz ve ekibini Merkez İlçe Başkanımız Serkan Şimşek ile birlikte ziyaret ettik. Hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.   Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Mahmut Kalkan “Bugün Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek bizleri derneğimizde ziyaret etti. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burdur’a yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği’ni ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği (TÜM EMEK-DER) Burdur Şube Başkanı Mahmut Kalkan’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz “Burdur’da Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneğini kurarak emekli yurttaşlarımıza hizmet etmeyi amaçlayan Dernek Başkanı Mahmut Kalkan abimiz ve ekibini Merkez İlçe Başkanımız Serkan Şimşek ile birlikte ziyaret ettik. Hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Mahmut Kalkan “Bugün Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek bizleri derneğimizde ziyaret etti. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burdur’a yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.