Belediye ekiplerinden gece mesaisi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.10.2023 - 11:44, Güncelleme: 11.10.2023 - 11:44
 

Belediye ekiplerinden gece mesaisi

Döşemealtı Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını 24 saat esasına göre aralıksız olarak sürdürüyor.
Döşemealtı Sanayi esnafının gündüz araç yoğunluğu yaşanması nedeniyle mıntıka temizliğinin gece mesaisine aldı. Nar Masa ekipleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü Hazır ekiple birlikte gece temizliği yaptı. Vatandaşlardan gelen talepleri ilgili birimlerle değerlendirip en kısa sürede taleplerin sonuçlanmasını sağlayan Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ekipleri vatandaştan tam not aldı. Halkın talep, öneri ve şikâyetlerini alan Nar Masa ekipleri kurulan hazır ekiplerle birlikte sorunlara çözüm üretti.  Gençlerden gelen öneri üzerine Şehit Mustafa Gürcan Caddesinde bulunan bisiklet yolunda iyileştirmeler yapan belediye ekipleri gece de Sanayi esnafının talebi doğrultusunda gece mıntıka temizliği yaptı. Yol süpürme araçları ve araçların giremediği alanlarda yaya personelle temizlik yapan belediye ekipleri esnaftan da geçer not aldı. Belediye ekipleri çöp konteynerlerinin düzenli olarak dezenfekte edilerek kötü koku ve bakteri yaymasını önledi.
Döşemealtı Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını 24 saat esasına göre aralıksız olarak sürdürüyor.

Döşemealtı Sanayi esnafının gündüz araç yoğunluğu yaşanması nedeniyle mıntıka temizliğinin gece mesaisine aldı. Nar Masa ekipleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü Hazır ekiple birlikte gece temizliği yaptı. Vatandaşlardan gelen talepleri ilgili birimlerle değerlendirip en kısa sürede taleplerin sonuçlanmasını sağlayan Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ekipleri vatandaştan tam not aldı. Halkın talep, öneri ve şikâyetlerini alan Nar Masa ekipleri kurulan hazır ekiplerle birlikte sorunlara çözüm üretti. 

Gençlerden gelen öneri üzerine Şehit Mustafa Gürcan Caddesinde bulunan bisiklet yolunda iyileştirmeler yapan belediye ekipleri gece de Sanayi esnafının talebi doğrultusunda gece mıntıka temizliği yaptı. Yol süpürme araçları ve araçların giremediği alanlarda yaya personelle temizlik yapan belediye ekipleri esnaftan da geçer not aldı. Belediye ekipleri çöp konteynerlerinin düzenli olarak dezenfekte edilerek kötü koku ve bakteri yaymasını önledi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.