Bilal Özel ve yönetim kurulundan TBMM’de vekillere ziyaret

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.11.2023 - 13:44, Güncelleme: 02.11.2023 - 13:44
 

Bilal Özel ve yönetim kurulundan TBMM’de vekillere ziyaret

Bilal Özel ve yönetim kurulundan TBMM’de vekillere ziyaret
TBMM ziyaretinde Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz ve İzzet Akbulut’u makamlarında ziyaret eden Bucak Ziraat Odası Başkanı ve berberindekiler bölgemizin tarımsal potansiyeli ve gelişimi noktasında karşılıklı istişarelerde bulunmuştur. Ülkemiz tarım ülkesi, ekonomimiz tarıma dayalı, her şeyden önce hayatımızın büyük bir parçası olan gıda, tarım ve hayvancılık sektörü baz alındığında Ziraat Odalarının ve çalışan Ziraat Mühendislerinin yeri ve önemi, çiftçiye sağladıkları katkılar bir bütün olarak değerlendirilmiş ve bunlara ilave nelerin yapılabileceği istişare edilmiştir.  Ankara ziyaretinde TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı E.Tarım Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan da ziyaret edilmiştir. Ziyarette bitkisel üretimin ve hayvancılığın ülke ekonomisindeki yeri, kırsal refahın gelişmesine olan katkıları ve sürdürülebilirliği noktasında nelerin yapılması gerektiği değerlendirilmiştir. Başkan Bilal.Özel ve Oda Meclisi Antalya Milletvekili Mustafa Köse’yi de ziyaret etttiler. Tarıma dair sohbetlerin gerçekleştiği bu ziyarette bizleri kabul eden tüm vekillerimize teşekkür ederiz dedi.
Bilal Özel ve yönetim kurulundan TBMM’de vekillere ziyaret

TBMM ziyaretinde Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz ve İzzet Akbulut’u makamlarında ziyaret eden Bucak Ziraat Odası Başkanı ve berberindekiler bölgemizin tarımsal potansiyeli ve gelişimi noktasında karşılıklı istişarelerde bulunmuştur.

Ülkemiz tarım ülkesi, ekonomimiz tarıma dayalı, her şeyden önce hayatımızın büyük bir parçası olan gıda, tarım ve hayvancılık sektörü baz alındığında Ziraat Odalarının ve çalışan Ziraat Mühendislerinin yeri ve önemi, çiftçiye sağladıkları katkılar bir bütün olarak değerlendirilmiş ve bunlara ilave nelerin yapılabileceği istişare edilmiştir. 

Ankara ziyaretinde TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı E.Tarım Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan da ziyaret edilmiştir. Ziyarette bitkisel üretimin ve hayvancılığın ülke ekonomisindeki yeri, kırsal refahın gelişmesine olan katkıları ve sürdürülebilirliği noktasında nelerin yapılması gerektiği değerlendirilmiştir.

Başkan Bilal.Özel ve Oda Meclisi Antalya Milletvekili Mustafa Köse’yi de ziyaret etttiler. Tarıma dair sohbetlerin gerçekleştiği bu ziyarette bizleri kabul eden tüm vekillerimize teşekkür ederiz dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.