BUCAK BELEDİYESİ HES KODLU ANAHTARLIK DAĞITIMINA DEVAM

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.12.2021 - 16:34, Güncelleme: 20.12.2021 - 16:34
 

BUCAK BELEDİYESİ HES KODLU ANAHTARLIK DAĞITIMINA DEVAM

Bucak Belediyesi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için HES kodu bulunan anahtarlıkları vatandaşlara vermeyi sürdürüyor.
Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için üzerinde HES kodu bulunan anahtarlıklar vatandaşlara veriliyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “pandemi sürecinde içerisinde vatandaşlarımızın sağlık durumlarında karantina süreci olup olmadığı, aşı durumlarını gösteren HES kodu sorgulaması kurum ve kuruluşlar tarafından sürdürülmektedir. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırabilmek için üzerinde HES kodu ve QR  Barkod kodu bulunan anahtarlıkları veriyoruz” dedi. HES kodu bulunan anahtarlık almak isteyen vatandaşlar Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurması halinde HES kodlu anahtarlık alabilecekleri belirtildi.    
Bucak Belediyesi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için HES kodu bulunan anahtarlıkları vatandaşlara vermeyi sürdürüyor.

Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için üzerinde HES kodu bulunan anahtarlıklar vatandaşlara veriliyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “pandemi sürecinde içerisinde vatandaşlarımızın sağlık durumlarında karantina süreci olup olmadığı, aşı durumlarını gösteren HES kodu sorgulaması kurum ve kuruluşlar tarafından sürdürülmektedir. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırabilmek için üzerinde HES kodu ve QR  Bar kod kodu bulunan anahtarlıkları veriyoruz” dedi.

HES kodu bulunan anahtarlık almak isteyen vatandaşlar Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurması halinde HES kodlu anahtarlık alabilecekleri belirtildi.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.