BUCAK BELEDİYESİNDEN ASKER ÇANTASI HEDİYESİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.03.2023 - 14:41, Güncelleme: 29.03.2023 - 14:41
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN ASKER ÇANTASI HEDİYESİ

Bucak belediyesi yaklaşık 2 yıl önce başlattığı askere gidecek gençlere asker çantası hediye kampanyası sürüyor
Bucak Belediyesi Vatani görevini yapmak için askere gedecek gençlere küçükte olsa destek olabilmek için ‘asker çantası’ kampanyasını sürdürüyor. İçerisinde çamaşırdan kişisel temizlik ürünlerine kadar askerde ihtiyaç duydukları ürünlerin aldığı asker çantası hediye ediyor. Belediye Başkanı Emrullah Ünal asker çantasını almaya gelen geçlere hem çantalarını hediye etti, hem de vatani görevlerinde üstün başarılar diledi.  
Bucak belediyesi yaklaşık 2 yıl önce başlattığı askere gidecek gençlere asker çantası hediye kampanyası sürüyor

Bucak Belediyesi Vatani görevini yapmak için askere gedecek gençlere küçükte olsa destek olabilmek için ‘asker çantası’ kampanyasını sürdürüyor. İçerisinde çamaşırdan kişisel temizlik ürünlerine kadar askerde ihtiyaç duydukları ürünlerin aldığı asker çantası hediye ediyor.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal asker çantasını almaya gelen geçlere hem çantalarını hediye etti, hem de vatani görevlerinde üstün başarılar diledi.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.