BUCAK BELEDİYESİNDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM KAMPANYASI

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.02.2023 - 19:42, Güncelleme: 06.02.2023 - 19:42
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM KAMPANYASI

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL’IN SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI DESTEK PAYLAŞIMI SONRASI BUCAKLILAR KAPALI PERŞEMBE PAZARINI YARDIM MALZEMELERİ İLE DOLDURMAYA BAŞLADI
Türkiye’de 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedeler için Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın sosyal medyadan yaptığı destek çağrısı üzerine harekete geçen Bucaklılar, Kapalı Perşembe Pazarını yardımlarla dolduruyor. Başkan Ünal, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin ilk dakikalarından itibaren bölgeye yardım göndermek için tüm birimlerini seferber etti. Sosyal medya hesabı üzerinden depremzedeler için yardım paylaşımda da bulunan Başkan Ünal’ın çağrısına kısa sürede Bucaklılardan büyük destek geldi. Kapalı Perşembe pazarında toplanan yardımlar Bucak Belediyesi ekipleri ve Bucak Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ekipleri tarafından tek tek ayrılıp kolilere doldurularak yola çıkarılmak üzere hazır hale getiriliyor.   BAŞKAN ÜNAL: “BU SINAVI DA BİRLİK İÇERİSİNDE ATLATACAĞIZ” Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Burdur Valiliği, Bucak Kaymakamlığı ve Bucak Belediyesinin sıkı koordinasyonunda çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. Başkan ÜNAL şöyle konuştu: “Öncelikle vatandaşlarımıza geçmiş olsun, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün ülke olarak hem bir sınavdayız hem de aynı zamanda çok önemli bir olayı hep birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Bu olay ile ilgili Cumhurbaşkanımız, Bakanlıklarımız, tüm devlet kurumlarımız ilk andan itibaren büyük bir hassasiyet gösteriyor. Arama-kurtarma ekiplerimiz yola çıktı. Bununla birlikte iş makinelerimizde yola çıktı. Bizler de Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ile birlikte çok yakın bir koordinasyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Acil ihtiyaç olarak battaniye,  eldiven, mont, konserve türü gıda, çocuk bezleri, hijyen,  çocuk maması, tüplü katalitik soba, yatak vb. ürünleri gibi hiç kullanılmamış yardımları kabul ediyoruz. Allah beterinden saklasın, hepimizin yardımcısı olsun. Bu sınavı da atlatacağız inşallah.” dedi.
BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL’IN SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI DESTEK PAYLAŞIMI SONRASI BUCAKLILAR KAPALI PERŞEMBE PAZARINI YARDIM MALZEMELERİ İLE DOLDURMAYA BAŞLADI

Türkiye’de 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedeler için Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın sosyal medyadan yaptığı destek çağrısı üzerine harekete geçen Bucaklılar, Kapalı Perşembe Pazarını yardımlarla dolduruyor.

Başkan Ünal, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin ilk dakikalarından itibaren bölgeye yardım göndermek için tüm birimlerini seferber etti. Sosyal medya hesabı üzerinden depremzedeler için yardım paylaşımda da bulunan Başkan Ünal’ın çağrısına kısa sürede Bucaklılardan büyük destek geldi. Kapalı Perşembe pazarında toplanan yardımlar Bucak Belediyesi ekipleri ve Bucak Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ekipleri tarafından tek tek ayrılıp kolilere doldurularak yola çıkarılmak üzere hazır hale getiriliyor.

 

BAŞKAN ÜNAL: “BU SINAVI DA BİRLİK İÇERİSİNDE ATLATACAĞIZ”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Burdur Valiliği, Bucak Kaymakamlığı ve Bucak Belediyesinin sıkı koordinasyonunda çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Başkan ÜNAL şöyle konuştu: “Öncelikle vatandaşlarımıza geçmiş olsun, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün ülke olarak hem bir sınavdayız hem de aynı zamanda çok önemli bir olayı hep birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Bu olay ile ilgili Cumhurbaşkanımız, Bakanlıklarımız, tüm devlet kurumlarımız ilk andan itibaren büyük bir hassasiyet gösteriyor. Arama-kurtarma ekiplerimiz yola çıktı. Bununla birlikte iş makinelerimizde yola çıktı. Bizler de Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ile birlikte çok yakın bir koordinasyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Acil ihtiyaç olarak battaniye,  eldiven, mont, konserve türü gıda, çocuk bezleri, hijyen,  çocuk maması, tüplü katalitik soba, yatak vb. ürünleri gibi hiç kullanılmamış yardımları kabul ediyoruz. Allah beterinden saklasın, hepimizin yardımcısı olsun. Bu sınavı da atlatacağız inşallah.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.