BUCAK KARA TESLİM, 12 KÖYÜN YOLU KARDAN KAPANDI

Yaşam (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.01.2022 - 10:15, Güncelleme: 25.01.2022 - 10:28
 

BUCAK KARA TESLİM, 12 KÖYÜN YOLU KARDAN KAPANDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde gece saatlerinde başlayan kar aralıklar ile sürüyor.
Bucak ve köylerinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla sürerken hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Şehir merkezinde kar kalınlığı 8 ile 10 santimetre birikirken Bucak Belediyesine bağlı iş makinaları ve ekipler şehrin ana hart erleri ve sokak aralarında tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Bucak ilçesine bağlı 12 köy, Kuyubaşı Köyü, Dutalan Köyü, Karaseki Köyü, Kavacık Köyü, Sarıdere Karayolu, Bucak/ Çobanpınar  Karayolu, Kocaaliler Beldesi/Bucak Karayolu, Kuşbaba köyü, Taşyayla Köyü, Belören  Köyü, Çamlık köyü ve Karaot Köyü yollarının kar yağışı nedeniyle yollarının kapalı olduğu Burdur Özel İdare Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerince yol açma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.    
BURDUR’ un Bucak ilçesinde gece saatlerinde başlayan kar aralıklar ile sürüyor.

Bucak ve köylerinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla sürerken hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Şehir merkezinde kar kalınlığı 8 ile 10 santimetre birikirken Bucak Belediyesine bağlı iş makinaları ve ekipler şehrin ana hart erleri ve sokak aralarında tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Bucak ilçesine bağlı 12 köy, Kuyubaşı Köyü, Dutalan Köyü, Karaseki Köyü, Kavacık Köyü, Sarıdere Karayolu, Bucak/ Çobanpınar  Karayolu, Kocaaliler Beldesi/Bucak Karayolu, Kuşbaba köyü, Taşyayla Köyü, Belören  Köyü, Çamlık köyü ve Karaot Köyü yollarının kar yağışı nedeniyle yollarının kapalı olduğu Burdur Özel İdare Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerince yol açma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.