BUCAK SYO’ DA AIDS FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.12.2022 - 13:05, Güncelleme: 01.12.2022 - 13:05
 

BUCAK SYO’ DA AIDS FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü tarafından organize edilen 1 Aralık Dünya AIDS günü farkındalık etkinliği düzenlendi.
1 Aralık Dünya AIDS günü dolayısı ile Bucak İlçe Salık Müdürlüğü, Bucak Devlet Hastanesi ve MAKÜ Bucak Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü tarafından düzenlenen etkinlik Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu konferans salonunda yapıldı. Bucak Devlet Hastanesi doktorlarından Enfeksiyon Hastalıkları Uzm. Dr. Sibel Karabulut tarafından katılımcılara ve öğrencilere AIDS hastalığı, bulaşıcılığı, alınması gereken tedbirler ve tedavisi konusunda bilgiler verdi. Konuşmacı Uzm. Dr. Sibel Karabulut’un konuşmasından sonra katılımcı ve öğrencilerden gelen soruları cevapladı. 1 Aralık Dünya AIDS günü dolayısı ile yapılan etkinliğe Maki Bucak Sağlık Yüksek Okulu Öğrencileri, Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencileri katıldı.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü tarafından organize edilen 1 Aralık Dünya AIDS günü farkındalık etkinliği düzenlendi.

1 Aralık Dünya AIDS günü dolayısı ile Bucak İlçe Salık Müdürlüğü, Bucak Devlet Hastanesi ve MAKÜ Bucak Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü tarafından düzenlenen etkinlik Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek okulu konferans salonunda yapıldı. Bucak Devlet Hastanesi doktorlarından Enfeksiyon Hastalıkları Uzm. Dr. Sibel Karabulut tarafından katılımcılara ve öğrencilere AIDS hastalığı, bulaşıcılığı, alınması gereken tedbirler ve tedavisi konusunda bilgiler verdi. Konuşmacı Uzm. Dr. Sibel Karabulut’un konuşmasından sonra katılımcı ve öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

1 Aralık Dünya AIDS günü dolayısı ile yapılan etkinliğe Maki Bucak Sağlık Yüksek Okulu Öğrencileri, Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek okulu öğrencileri katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.