BUCAK TSO BAŞKANI MEÇİKOĞLU ÜST ÜSTE 5’ NCİ KEZ GÜVEN TAZELEDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.10.2022 - 19:03, Güncelleme: 03.10.2022 - 09:06
 

BUCAK TSO BAŞKANI MEÇİKOĞLU ÜST ÜSTE 5’ NCİ KEZ GÜVEN TAZELEDİ

BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığına Hasan Yalçın Meçikoğlu güven tazeleyerek beşinci kez seçildi.
Bucak TSO Toplantı Salonu'nda yapılan seçimlerde 8 meslek grubundan 334 üye oy kullandı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Hasan Yalçın Meçikoğlu, 2005 yılından itibaren sürdürdüğü görevine üst üste beşinci kez yeniden seçildi. Üst üste beşinci kez seçimi kazanan Meçikoğlu, " Bugün yapılan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini tamamladık. Bizlere destek veren vermeyen tüm üyelerimize ekibim adına teşekkür ediyordum. Seçimlere tek aday olarak girdik ve üyelerimizin yüzde ellisine yakınının oyunu aldık. Taşın aş olduğu Bucak'ta Bucak sanayisinin gelişmesi için tüm ekibim ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapacağız. İşlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 3 Ekim Pazartesi günü TOBB Anaokulu için ihale yapılacak, daha sonrasında Bucak'a kazandırmayı hedeflediğimiz lise için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve organizemizi büyütmek için çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettireceğiz. TOBB'da Başkanımız Rıfat Hisarcıkoğlu ile görüşerek bunlar için destek alacağız. Herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığına Hasan Yalçın Meçikoğlu güven tazeleyerek beşinci kez seçildi.

Bucak TSO Toplantı Salonu'nda yapılan seçimlerde 8 meslek grubundan 334 üye oy kullandı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Hasan Yalçın Meçikoğlu, 2005 yılından itibaren sürdürdüğü görevine üst üste beşinci kez yeniden seçildi.

Üst üste beşinci kez seçimi kazanan Meçikoğlu, " Bugün yapılan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini tamamladık. Bizlere destek veren vermeyen tüm üyelerimize ekibim adına teşekkür ediyordum. Seçimlere tek aday olarak girdik ve üyelerimizin yüzde ellisine yakınının oyunu aldık. Taşın aş olduğu Bucak'ta Bucak sanayisinin gelişmesi için tüm ekibim ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapacağız. İşlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 3 Ekim Pazartesi günü TOBB Anaokulu için ihale yapılacak, daha sonrasında Bucak'a kazandırmayı hedeflediğimiz lise için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve organizemizi büyütmek için çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettireceğiz. TOBB'da Başkanımız Rıfat Hisarcıkoğlu ile görüşerek bunlar için destek alacağız. Herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.