Bucak’ta dağa mantar toplamaya gitti uçurumdan düşüp yaralandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.12.2023 - 18:01, Güncelleme: 30.12.2023 - 18:08
 

Bucak’ta dağa mantar toplamaya gitti uçurumdan düşüp yaralandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde dağa mantar toplamak için giden Ali Bedir (40) isimli şahıs, dağda uçurumdan düşüp yaralandı.
Bu gün saat 15:15 sıralarında Kızılkaya Beldesi Aşar Dağına mantar toplamak için giden Ali Bedir, dağda uçuruma düşerek yaralandı. Yakınlarının çağrı merkezini arayarak yardım istemesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri, Bucak Belediyesi Kurtarma ekipleri ve jandarma sevk edildi.   Dağda yaralanan Ali Bedir’e yaklaşık bir buçuk saat gibi kısa bir sürede ulaşıldı. Yaralıya sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sora yaralı Bucak Belediyesi kurtarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından sedyede taşınarak dağdan indirilerek Bucak Devlet Hastanesine götürüldü. Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu vücudunda kırıklar olduğu belirtildi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde dağa mantar toplamak için giden Ali Bedir (40) isimli şahıs, dağda uçurumdan düşüp yaralandı.

Bu gün saat 15:15 sıralarında Kızılkaya Beldesi Aşar Dağına mantar toplamak için giden Ali Bedir, dağda uçuruma düşerek yaralandı. Yakınlarının çağrı merkezini arayarak yardım istemesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri, Bucak Belediyesi Kurtarma ekipleri ve jandarma sevk edildi.

 

Dağda yaralanan Ali Bedir’e yaklaşık bir buçuk saat gibi kısa bir sürede ulaşıldı. Yaralıya sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sora yaralı Bucak Belediyesi kurtarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından sedyede taşınarak dağdan indirilerek Bucak Devlet Hastanesine götürüldü.

Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu vücudunda kırıklar olduğu belirtildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.