Bucak’ta İlköğretim Haftası kutlandı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.09.2023 - 11:11, Güncelleme: 15.09.2023 - 11:11
 

Bucak’ta İlköğretim Haftası kutlandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı haftası kutlandı.
İlköğretim Haftası kutlama programı kapsamında Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşti. Atatürk anıtına çelenk sunulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İlköğretim Haftası Kutlama programı, Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından Adnan Menderes İlkokulunda düzenlenen etkinlikler devam etti. Törene Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Recep Yıldız, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Adnan Menderes İlkokulunda düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Okul müdürü Abdullah Koyuncular günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, mezun olan öğrenciler adına Ümmü Eymen İnce konuştu. Öğrenciler tarafından şiirler okundu. Halk oyunu gösterileri, 1’nci sınıf öğrencelerinin gösterilerinden sonra, 4’ncü sınıf öğrencileri tarafından 1’nci sınıf öğrencilerine okula hoş geldin hediyeleri verildi.  Öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri ve halk oyunları gösterilerinin sergilenmesiyle program sona erdi.      
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı haftası kutlandı.

İlköğretim Haftası kutlama programı kapsamında Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşti. Atatürk anıtına çelenk sunulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İlköğretim Haftası Kutlama programı, Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından Adnan Menderes İlkokulunda düzenlenen etkinlikler devam etti. Törene Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Recep Yıldız, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Adnan Menderes İlkokulunda düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Okul müdürü Abdullah Koyuncular günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, mezun olan öğrenciler adına Ümmü Eymen İnce konuştu. Öğrenciler tarafından şiirler okundu. Halk oyunu gösterileri, 1’nci sınıf öğrencelerinin gösterilerinden sonra, 4’ncü sınıf öğrencileri tarafından 1’nci sınıf öğrencilerine okula hoş geldin hediyeleri verildi.  Öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri ve halk oyunları gösterilerinin sergilenmesiyle program sona erdi.      

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.