BUCAK’TA KİTAP ŞENLİĞİ AÇILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.06.2023 - 11:28, Güncelleme: 02.06.2023 - 11:28
 

BUCAK’TA KİTAP ŞENLİĞİ AÇILDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kitap Şenliği açılışı yapıldı.
Kaymakamlık Parkında Kitap Kafe’de ‘Kitap Şenliği’ açılış kurdelesini Bucak Kaymakam vekili Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan yalçın Meçikoğlu, bazı resmi kurumların müdür ve amirleri yanı sıra yazar ve şairler kesti. Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği (YAZŞADER) ve Bucaklı yazarların katılacağı yaklaşık 20 yazar 4 haziran tarihine kadar okurları ile buluşacak. Şenlik sürecinde çocuklara yönelik söyleşiler, masal dinletileri ve imza günü. Okur buluşmaları düzenlenecek.   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kitap Şenliği açılışı yapıldı.

Kaymakamlık Parkında Kitap Kafe’de ‘Kitap Şenliği’ açılış kurdelesini Bucak Kaymakam vekili Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan yalçın Meçikoğlu, bazı resmi kurumların müdür ve amirleri yanı sıra yazar ve şairler kesti.

Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği (YAZŞADER) ve Bucaklı yazarların katılacağı yaklaşık 20 yazar 4 haziran tarihine kadar okurları ile buluşacak. Şenlik sürecinde çocuklara yönelik söyleşiler, masal dinletileri ve imza günü. Okur buluşmaları düzenlenecek.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.