Bucak’ta servis ücretlerine indirim

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.09.2023 - 10:36, Güncelleme: 26.09.2023 - 08:36
 

Bucak’ta servis ücretlerine indirim

Bucak Servisçiler 2023 -2024 Eğitim Öğretim yılı için daha önce bin 100 TL den açıkladığı servis ücretlerini 900 TL ye düşürdü.
Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız yaptığı yazılı açıklamada daha önce bin 100 TL olarak açıklanan servis ücretlerini 31 aralık 2023 tarihlene kadar 900 Tl’ye düşürdüklerini açıkladı.     Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız şöyle dedi “Çok kıymetli öğrenci velilerimiz, 2023/2024 eğitim-öğretim yılı 11.09.2023 Pazartesi günü itibarıyla başladı. Yeni eğitim-öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Sizin de yakından takip ettiğiniz üzere yeni dönemde servis ücretleri kamuoyunda 1.100 tl olarak telaffuz edildi. Ancak Bucak Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal ile yaptığımız istişare toplantısında, Belediye Başkanımızın da servis ücretlerinde indirim yapılması talebi üzerine her ne kadar asgari üçret artışı ve akaryakıttan, sigorta ücretlerine  kadar servisçi esnafımızın gider kalemlerinde büyük artışlar yaşansa da imkanlarımızı vatandaşlarımız için zorlayarak bu giderlerimizi velilerimize en az düzeyde yansıtma kararı aldık. Bu çerçevede öğrenci velilerimizin ekonomik şartlarını da göz önünde bulundurarak, servis ücretlerinde indirim yaparak servis ücretlerini 31.12.2023 yılı sonuna kadar 900 tl olarak belirledik. Yılbaşından sonra ise servis araçlarımızın günün şartlarına göre artan maliyetleri de göz önüne alınarak fiyatlarda güncelleme yapılabilecektir” dedi.
Bucak Servisçiler 2023 -2024 Eğitim Öğretim yılı için daha önce bin 100 TL den açıkladığı servis ücretlerini 900 TL ye düşürdü.

Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız yaptığı yazılı açıklamada daha önce bin 100 TL olarak açıklanan servis ücretlerini 31 aralık 2023 tarihlene kadar 900 Tl’ye düşürdüklerini açıkladı.    

Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız şöyle dedi “Çok kıymetli öğrenci velilerimiz, 2023/2024 eğitim-öğretim yılı 11.09.2023 Pazartesi günü itibarıyla başladı. Yeni eğitim-öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Sizin de yakından takip ettiğiniz üzere yeni dönemde servis ücretleri kamuoyunda 1.100 tl olarak telaffuz edildi. Ancak Bucak Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal ile yaptığımız istişare toplantısında, Belediye Başkanımızın da servis ücretlerinde indirim yapılması talebi üzerine her ne kadar asgari üçret artışı ve akaryakıttan, sigorta ücretlerine  kadar servisçi esnafımızın gider kalemlerinde büyük artışlar yaşansa da imkanlarımızı vatandaşlarımız için zorlayarak bu giderlerimizi velilerimize en az düzeyde yansıtma kararı aldık. Bu çerçevede öğrenci velilerimizin ekonomik şartlarını da göz önünde bulundurarak, servis ücretlerinde indirim yaparak servis ücretlerini 31.12.2023 yılı sonuna kadar 900 tl olarak belirledik. Yılbaşından sonra ise servis araçlarımızın günün şartlarına göre artan maliyetleri de göz önüne alınarak fiyatlarda güncelleme yapılabilecektir” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.