Bucak'ta Zafer Bayramı kutlandı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.08.2022 - 11:08, Güncelleme: 30.08.2022 - 11:08
 

Bucak'ta Zafer Bayramı kutlandı

BURDUR' un Bucak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100’ncü yıl dönümü kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma programına Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı,  resmi dairelerin müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kutlamalar Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Adnan Menderes İlkokulundan bir öğrencinin günün anlam ve önemini belirten Asker şiirini okumasından sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören sona erdi. Kaymakam Erol Tanrıkulu'nun makamında tebrikleri kabulünden sonra Çavuşlar Mezarlığında bulunan şehit mezarları ve Hacısarılar Mezarlığında şehitlik ziyareti yapıldı. Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı şehit mezarlarına çiçek bıraktılar. Daha sonra Kuran-ı Kerim okundu, Bucak Müftüsü İbrahim Keser tarafından dua edildi.    
BURDUR' un Bucak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100’ncü yıl dönümü kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma programına Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı,  resmi dairelerin müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Adnan Menderes İlkokulundan bir öğrencinin günün anlam ve önemini belirten Asker şiirini okumasından sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören sona erdi.

Kaymakam Erol Tanrıkulu'nun makamında tebrikleri kabulünden sonra Çavuşlar Mezarlığında bulunan şehit mezarları ve Hacısarılar Mezarlığında şehitlik ziyareti yapıldı. Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı şehit mezarlarına çiçek bıraktılar. Daha sonra Kuran-ı Kerim okundu, Bucak Müftüsü İbrahim Keser tarafından dua edildi.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.