Burdur polisinden narkotik operasyonu

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.06.2022 - 14:00, Güncelleme: 02.06.2022 - 14:00
 

Burdur polisinden narkotik operasyonu

BURDUR polisinin 2 ay süren takip sonrası eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kullanan şahıslar ile fuhuş ve tefecilik suçlarına yönelik  2 ay süren teknik ve fiziki takip yaptı. Ekipler araştırma sonrası geçen Salı günü Gölhisar ilçesinde eş zamanlı operasyonla R.Ç., A.K., T.E., Ş.E. ve A.O.'yu yakaladı. Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde arama yapan ekipler 1,41 gram metamfetamin, uyuşturucu madde kullanımına yarayan çok sayıda aparat, kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 28 fişek, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1370 lira, tarihi eser olduğu değerlendirilen 2 sikke, kumar oynatmada kullanılan materyaller, tefecilik suçunda kullanıldığı değerlendirilen muhtelif materyaller ve çok sayıda dijital materyal ele geçirdi. Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Tefecilik, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet, Fuhşa Aracılık veya Yer Temin Etmek ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanununa Muhalefet suçları kapsamında adli mercilere sevk edilen şüphelilerden R.Ç., A.K., T.E., Ş.E. tutuklandı, A.O. ise Cumhuriyet Savcılığı'ndan serbest bırakıldı.
BURDUR polisinin 2 ay süren takip sonrası eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.


İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kullanan şahıslar ile fuhuş ve tefecilik suçlarına yönelik  2 ay süren teknik ve fiziki takip yaptı. Ekipler araştırma sonrası geçen Salı günü Gölhisar ilçesinde eş zamanlı operasyonla R.Ç., A.K., T.E., Ş.E. ve A.O.'yu yakaladı. Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde arama yapan ekipler 1,41 gram metamfetamin, uyuşturucu madde kullanımına yarayan çok sayıda aparat, kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 28 fişek, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1370 lira,

tarihi eser olduğu değerlendirilen 2 sikke, kumar oynatmada kullanılan materyaller, tefecilik suçunda kullanıldığı değerlendirilen muhtelif materyaller ve çok sayıda dijital materyal ele geçirdi.

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Tefecilik, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet, Fuhşa Aracılık veya Yer Temin Etmek ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanununa Muhalefet suçları kapsamında adli mercilere sevk edilen şüphelilerden R.Ç., A.K., T.E., Ş.E. tutuklandı, A.O. ise Cumhuriyet Savcılığı'ndan serbest bırakıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.