Burdur'da 29 Ekim coşku ile kutlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.10.2022 - 14:19, Güncelleme: 29.10.2022 - 14:19
 

Burdur'da 29 Ekim coşku ile kutlandı

Burdur'da 29 Ekim coşku ile kutlandı
  Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- BURDUR'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Burdur'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Vali Ali Arslantaş'ın makamında tebrikleri kabulüyle başladı. Gazi Atatürk Stadyumu'nda Vali Ali Arslantaş, Garnizon Komutanı Albay Yavuz Çankaya ve Belediye Başkanı Ercengiz halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu. Vali Ali Arslantaş, "Cumhuriyetimizin ilanının 99'uncu yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nda zafere ulaşmamızda ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunda canını ortaya koyan tüm kahramanlarımızı saygıyla yâd ediyorum" dedi. Arslantaş'ın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu. Törende resim, şiir, kompozisyon ve atletizm müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Şiirlerin okunduğu, mehteran, spor ve halk oyunu gösterisi yapıldığı tören, kutlama geçişiyle sona erdi. FOTOĞRAFLI
Burdur'da 29 Ekim coşku ile kutlandı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- BURDUR'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Burdur'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Vali Ali Arslantaş'ın makamında tebrikleri kabulüyle başladı. Gazi Atatürk Stadyumu'nda Vali Ali Arslantaş, Garnizon Komutanı Albay Yavuz Çankaya ve Belediye Başkanı Ercengiz halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu.

Vali Ali Arslantaş, "Cumhuriyetimizin ilanının 99'uncu yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nda zafere ulaşmamızda ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunda canını ortaya koyan tüm kahramanlarımızı saygıyla yâd ediyorum" dedi. Arslantaş'ın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu.

Törende resim, şiir, kompozisyon ve atletizm müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Şiirlerin okunduğu, mehteran, spor ve halk oyunu gösterisi yapıldığı tören, kutlama geçişiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.