Burdur'da Halk Oyunları Yarışması

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.03.2023 - 10:30, Güncelleme: 30.03.2023 - 10:30
 

Burdur'da Halk Oyunları Yarışması

Burdur'da Halk Oyunları Yarışması
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da Okul Sporları 2022-2023 eğitim öğretim yılı spor faaliyetlerinde yer alan Halk Oyunları İl Birinciliği yarışması büyük heyecana sahne oldu. Merkez Spor Salonu'ndaki yarışmada minikler, yıldızlar ve gençler düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi. Jürinin değerlendirmesi sonucu minikler düzenlemesiz dalda Şehit Sıdkı Kara İlkokulu, yıldızlar düzenlemesiz dalda Merkez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu, gençler düzenlemesiz dalda Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi, minikler düzenlemeli dalda TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu, yıldızlar düzenlemeli dalda Şeker Ortaokulu birinci oldu. Dereceye girenlere ödüllerini İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Mustafa Özçelik verdi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Burdur'da Halk Oyunları Yarışması

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da Okul Sporları 2022-2023 eğitim öğretim yılı spor faaliyetlerinde yer alan Halk Oyunları İl Birinciliği yarışması büyük heyecana sahne oldu.

Merkez Spor Salonu'ndaki yarışmada minikler, yıldızlar ve gençler düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi. Jürinin değerlendirmesi sonucu minikler düzenlemesiz dalda Şehit Sıdkı Kara İlkokulu, yıldızlar düzenlemesiz dalda Merkez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu, gençler düzenlemesiz dalda Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi, minikler düzenlemeli dalda TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu, yıldızlar düzenlemeli dalda Şeker Ortaokulu birinci oldu. Dereceye girenlere ödüllerini İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Mustafa Özçelik verdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.