Burdur'da trafik ve asayiş tedbirleri toplantısı yapıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.02.2023 - 16:33, Güncelleme: 03.02.2023 - 16:34
 

Burdur'da trafik ve asayiş tedbirleri toplantısı yapıldı

Burdur'da trafik ve asayiş tedbirleri toplantısı yapıldı
- BURDUR'da Vali Ali Arsantaş başkanlığında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Trafik Tedbirleri ile Genel Emniyete ve Asayişe İlişkin Tedbirler Toplantısı düzenlendi. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen 2022-2023 eğitim öğretim yılında alınacak asayiş, trafik tedbirleri kapsamındaki toplantı, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri tarafından konu ile ilgili genel sunumun yapıldığı toplantıda emniyet ve asayişin temini, muhafazası ve trafik güvenliğine ilişkin alınan tedbirler planlandı. Vali Arslantaş, "2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminde olduğu gibi ikinci döneminde de asayişe mukayyit herhangi bir olayın olmadığı, aldığımız tedbirlerin karşılığını görerek geçireceğimiz bir dönem olmasını temenni ediyorum. Herkese çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Toplantıya Vali Yardımcısı Vekili Tahir Demir, kaymakamlar, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Engin Hatipoğlu ile ilgili kurum müdürleri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve okul servisi temsilcileri katıldı.     
Burdur'da trafik ve asayiş tedbirleri toplantısı yapıldı

- BURDUR'da Vali Ali Arsantaş başkanlığında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Trafik Tedbirleri ile Genel Emniyete ve Asayişe İlişkin Tedbirler Toplantısı düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen 2022-2023 eğitim öğretim yılında alınacak asayiş, trafik tedbirleri kapsamındaki toplantı, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri tarafından konu ile ilgili genel sunumun yapıldığı toplantıda emniyet ve asayişin temini, muhafazası ve trafik güvenliğine ilişkin alınan tedbirler planlandı.
Vali Arslantaş, "2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminde olduğu gibi ikinci döneminde de asayişe mukayyit herhangi bir olayın olmadığı, aldığımız tedbirlerin karşılığını görerek geçireceğimiz bir dönem olmasını temenni ediyorum. Herkese çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Toplantıya Vali Yardımcısı Vekili Tahir Demir, kaymakamlar, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Engin Hatipoğlu ile ilgili kurum müdürleri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve okul servisi temsilcileri katıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.