Burdur'da Türkşeker tarım ürünleri satış noktası açıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.04.2022 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2022 - 10:13
 

Burdur'da Türkşeker tarım ürünleri satış noktası açıldı

BURDUR Şeker Fabrikası giriş kapısı yan tarafındki satış noktası, hizmete açıldı.
Satış noktasının açılışına AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Şeker Fabrikası Müdürü Turan Arslan, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, parti üyeleri, fabrika çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Açılışın ardından AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi ve beraberindeki heyet satış noktasını gezdi ve fabrika müdürü Turan Arslan'dan satılan ürünlerle ilgili bilgi aldı. İlk alışverişi yapan Mengi, fiyatların uygun olduğunu söyledi. ŞEKERİN KİLOSU 11 LİRA Basın mensuplarına açıklama yapan Volkan Mengi, "Bugün şeker fabrikamızın bahçesine TÜRKŞEKER Tarım A.Ş adına kurulan marketin ilk satış günü. Şekerin kilosu 11 lira. İnşallah Burdurlu hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız buradan uygun raf fiyatından mal alımı yapacak. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burdur'umuza hayırlı olsun" dedi. ÇUVAL SATIŞI YAPILMAYACAK Mağazadan çuval satışı yapılıp yapılmayacağı ile ilgili de bilgi veren Başkan Mengi, "Bu markette çuval şekeri satılmayacak. Çuval satışı şu an sadece imalatçılarımıza organize bir şekilde yapılıyor. İnşallah pandeminin etkisinden sonra ilerleyen yıllarda vatandaşımıza çuval satışının başlayacağını düşünüyoruz" dedi.
BURDUR Şeker Fabrikası giriş kapısı yan tarafındki satış noktası, hizmete açıldı.

Satış noktasının açılışına AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Şeker Fabrikası Müdürü Turan Arslan, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, parti üyeleri, fabrika çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Açılışın ardından AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi ve beraberindeki heyet satış noktasını gezdi ve fabrika müdürü Turan Arslan'dan satılan ürünlerle ilgili bilgi aldı. İlk alışverişi yapan Mengi, fiyatların uygun olduğunu söyledi.

ŞEKERİN KİLOSU 11 LİRA

Basın mensuplarına açıklama yapan Volkan Mengi, "Bugün şeker fabrikamızın bahçesine TÜRKŞEKER Tarım A.Ş adına kurulan marketin ilk satış günü. Şekerin kilosu 11 lira. İnşallah Burdurlu hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız buradan uygun raf fiyatından mal alımı yapacak. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burdur'umuza hayırlı olsun" dedi.

ÇUVAL SATIŞI YAPILMAYACAK

Mağazadan çuval satışı yapılıp yapılmayacağı ile ilgili de bilgi veren Başkan Mengi, "Bu markette çuval şekeri satılmayacak. Çuval satışı şu an sadece imalatçılarımıza organize bir şekilde yapılıyor. İnşallah pandeminin etkisinden sonra ilerleyen yıllarda vatandaşımıza çuval satışının başlayacağını düşünüyoruz" dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.