Çiftçi Kupası'nda renkli görüntüler

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.06.2022 - 09:36, Güncelleme: 16.06.2022 - 14:28
 

Çiftçi Kupası'nda renkli görüntüler

Çiftçi Kupası'nda renkli görüntüler
 ANTALYA'nın Demre İlçesi Ziraat Odası'nca düzenlenen Ziraat Odası Çiftçi Kupası Futbol Turnuvası, renkli görüntülerle devam ediyor. Turnuvanın beşinci gününde oynanan Çiftçispor - Beypakspor maçı ilginç görüntülerle başladı. Antalya Bölgesi'nden Mehmet Tahiroğulları, Sezer Muhammet Özer, Erkan Çakıroğlu hakem üçlüsünün yönettiği maça, iki takım da Atatürk'ün sözünün yer aldığı dev bir 'Çiftçi Milletin Efendisidir' yazılı pankart ile çıktı. Demreli çiftçi kadınlar, ellerinde sebze kasaları ile takımla birlikte sahaya çıktı. Çiftçispor'da, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da forma giydi. Çiftçispor - Beypakspor maçı öncesi, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, futbol topu ile bir gösteri yaptı. Demreli çiftçi kadınlar, ellerinde sebze dolu kutularla saha kenarında 'Çiftçiyiz, üretiyoruz, çiftçi milletin efendisidir' sloganları attı. Çiftçispor - Beypakspor maçı, 3-3 sona erdi. Turnuvanın açılış maçında, Antalya Miletvekili Mustafa Köse, eski Fenerbahçeli futbolcu Yusuf Şimşek de forma giymişti. Turnuvanın ikinci gününde Antalya Milletvekili Aydın Özer, günün ilk maçının başlama vuruşunu yapmıştı. FOTOĞRAFLI  
Çiftçi Kupası'nda renkli görüntüler

 ANTALYA'nın Demre İlçesi Ziraat Odası'nca düzenlenen Ziraat Odası Çiftçi Kupası Futbol Turnuvası, renkli görüntülerle devam ediyor.

Turnuvanın beşinci gününde oynanan Çiftçispor - Beypakspor maçı ilginç görüntülerle başladı. Antalya Bölgesi'nden Mehmet Tahiroğulları, Sezer Muhammet Özer, Erkan Çakıroğlu hakem üçlüsünün yönettiği maça, iki takım da Atatürk'ün sözünün yer aldığı dev bir 'Çiftçi Milletin Efendisidir' yazılı pankart ile çıktı. Demreli çiftçi kadınlar, ellerinde sebze kasaları ile takımla birlikte sahaya çıktı. Çiftçispor'da, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da forma giydi.
Çiftçispor - Beypakspor maçı öncesi, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, futbol topu ile bir gösteri yaptı. Demreli çiftçi kadınlar, ellerinde sebze dolu kutularla saha kenarında 'Çiftçiyiz, üretiyoruz, çiftçi milletin efendisidir' sloganları attı. Çiftçispor - Beypakspor maçı, 3-3 sona erdi.
Turnuvanın açılış maçında, Antalya Miletvekili Mustafa Köse, eski Fenerbahçeli futbolcu Yusuf Şimşek de forma giymişti. Turnuvanın ikinci gününde Antalya Milletvekili Aydın Özer, günün ilk maçının başlama vuruşunu yapmıştı.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.