Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylık kampanyasına bağış

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.04.2023 - 13:41, Güncelleme: 06.04.2023 - 13:42
 

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylık kampanyasına bağış

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylık kampanyasına bağış
  ANKARA, (DHA)- GELECEK Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kampanyasına 50 bin TL destekte bulundu. Gelecek Partisi'nden yapılan yazılı açıklamada, cumuhurbaşkanı adaylarının seçim kampanyası için açtırdıkları hesaplara bağış topladıkları belirtilerek, "Bu çerçevede Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'nun kampanyasına vatandaşların yanı sıra siyasiler de bağışlarıyla katkıda bulunuyor. Millet İttifakı'nın ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da CHP liderinin seçim kampanyası için açtırdığı banka hesabına 50 bin TL tutarında bağış yaptı" denildi. Yüksek Seçim Kurulu kararına göre, yardım kampanyasına her bir tur için en fazla 55 bin 598 TL bağışta bulunulabileceği ifade edildi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylık kampanyasına bağış

 

ANKARA, (DHA)- GELECEK Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kampanyasına 50 bin TL destekte bulundu.
Gelecek Partisi'nden yapılan yazılı açıklamada, cumuhurbaşkanı adaylarının seçim kampanyası için açtırdıkları hesaplara bağış topladıkları belirtilerek, "Bu çerçevede Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'nun kampanyasına vatandaşların yanı sıra siyasiler de bağışlarıyla katkıda bulunuyor. Millet İttifakı'nın ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da CHP liderinin seçim kampanyası için açtırdığı banka hesabına 50 bin TL tutarında bağış yaptı" denildi.
Yüksek Seçim Kurulu kararına göre, yardım kampanyasına her bir tur için en fazla 55 bin 598 TL bağışta bulunulabileceği ifade edildi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.