Depremzede çocuklara erken bayram kutlaması

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.04.2023 - 14:00, Güncelleme: 14.04.2023 - 14:00
 

Depremzede çocuklara erken bayram kutlaması

TÜRKİYE Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türk Kamu-Sen) Burdur Kadın Kolları depremzede çocuklar için erken bayram kutlaması yaptı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklâl Yerleşkesi'nde bulunan Asımın Nesli Yurdu'nda kalan depremzede öğrenciler ve ailelerini ziyaret eden Türk Kamu- Sen Burdur Kadın Kolları Başkanı Filiz Kutluer ve ekibi çocuklar ile erken bayramlaşma etkinliği düzenledi ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.   Kadın Kolları Başkanı Filiz Kutluer, "6 Şubat depreminden sonra ilimizde misafir edilen depremzede çocuklarımız için zaman zaman etkinlikler düzenledik. Şimdi de Ramazan Bayramı dolayısıyla çocuklarımızla bir araya gelerek onların yüzlerinde bir nebze gülümsemeye sebep olduk. Çocuklarımızın ve ailelerin Ramazan Bayramı'nı kutladık" dedi. (DHA)
TÜRKİYE Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türk Kamu-Sen) Burdur Kadın Kolları depremzede çocuklar için erken bayram kutlaması yaptı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklâl Yerleşkesi'nde bulunan Asımın Nesli Yurdu'nda kalan depremzede öğrenciler ve ailelerini ziyaret eden Türk Kamu- Sen Burdur Kadın Kolları Başkanı Filiz Kutluer ve ekibi çocuklar ile erken bayramlaşma etkinliği düzenledi ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.


 

Kadın Kolları Başkanı Filiz Kutluer, "6 Şubat depreminden sonra ilimizde misafir edilen depremzede çocuklarımız için zaman zaman etkinlikler düzenledik. Şimdi de Ramazan Bayramı dolayısıyla çocuklarımızla bir araya gelerek onların yüzlerinde bir nebze gülümsemeye sebep olduk. Çocuklarımızın ve ailelerin Ramazan Bayramı'nı kutladık" dedi. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.