Eğirdir'de seçim güvenliği toplantısı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.05.2023 - 14:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 14:52
 

Eğirdir'de seçim güvenliği toplantısı

Eğirdir'de seçim güvenliği toplantısı
  Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde Kaymakam Adem Çelik başkanlığında seçim güvenliği toplantısı düzenlendi. Kaymakamlıkta yapılan toplantıya Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Filiz Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mahmut Oruç ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Kaymakam Adem Çelik, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla seçim güvenliği toplantısında bir araya gelindiğini hatırlattı. Seçimlerin güvenli şekilde yapılması için alınacak tedbirlerin görüşüleceğini belirten Kaymakam Çelik, "Başta mülki amirlerimiz, kolluk kuvvetlerimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için gerekli tüm tedbirleri büyük bir titizlikle yerine getiriyor. Seçimlerde en önemli hadise, vatandaşların hür iradesini sandığa yansımasını temin etmektir. Vatandaşlarımızın oy vermeye gelirken, oy verirken ve oy verdikten sonra ayrılırken hiçbir zorlukla karşılaşmamaları için tedbirlerimizi alıyoruz" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Eğirdir'de seçim güvenliği toplantısı

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde Kaymakam Adem Çelik başkanlığında seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Kaymakamlıkta yapılan toplantıya Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Filiz Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mahmut Oruç ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Kaymakam Adem Çelik, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla seçim güvenliği toplantısında bir araya gelindiğini hatırlattı. Seçimlerin güvenli şekilde yapılması için alınacak tedbirlerin görüşüleceğini belirten Kaymakam Çelik, "Başta mülki amirlerimiz, kolluk kuvvetlerimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için gerekli tüm tedbirleri büyük bir titizlikle yerine getiriyor. Seçimlerde en önemli hadise, vatandaşların hür iradesini sandığa yansımasını temin etmektir. Vatandaşlarımızın oy vermeye gelirken, oy verirken ve oy verdikten sonra ayrılırken hiçbir zorlukla karşılaşmamaları için tedbirlerimizi alıyoruz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.