Erzincan'da domuz sürüsü dron ve fotokapanla görüntülendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.05.2023 - 12:38, Güncelleme: 21.05.2023 - 12:38
 

Erzincan'da domuz sürüsü dron ve fotokapanla görüntülendi

Erzincan'da domuz sürüsü dron ve fotokapanla görüntülendi
Muzaffer KOŞAN/ ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN’ın Çayırlı ilçesinde popülasyonları hızla artan domuz sürüsü, çoban Mert Yılmaz tarafından dron, yerden ise fotokapanla görüntülendi.  Çayırlı ilçesinde yerleşim yerlerinin yakınına kadar gelen domuz sürüsü, bölgede çobanlık yapan ve aynı zamanda youtuber olan Mert Yılmaz tarafından dron ve bölgeye yerleştirdiği fotokapanla görüntüledi. Hayvanlarını otlatırken bir taraftan da dron ve fotokapanla doğada olup bitenleri  izleyen Yılmaz, gündüz çalılıkların içerisinde hızla giden domuz sürüsünü fark etti. Yılmaz domuzları dron ile gece de bir inek ölüsünün yakınına kurduğu fotokapanla görüntüledi..(DHA)  FOTOĞRAF    
Erzincan'da domuz sürüsü dron ve fotokapanla görüntülendi

Muzaffer KOŞAN/ ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN’ın Çayırlı ilçesinde popülasyonları hızla artan domuz sürüsü, çoban Mert Yılmaz tarafından dron, yerden ise fotokapanla görüntülendi. 
Çayırlı ilçesinde yerleşim yerlerinin yakınına kadar gelen domuz sürüsü, bölgede çobanlık yapan ve aynı zamanda youtuber olan Mert Yılmaz tarafından dron ve bölgeye yerleştirdiği fotokapanla görüntüledi. Hayvanlarını otlatırken bir taraftan da dron ve fotokapanla doğada olup bitenleri  izleyen Yılmaz, gündüz çalılıkların içerisinde hızla giden domuz sürüsünü fark etti. Yılmaz domuzları dron ile gece de bir inek ölüsünün yakınına kurduğu fotokapanla görüntüledi..(DHA) 

FOTOĞRAF

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.