GAZETECİ MUSTAFA TUTUM’UN ACI GÜNÜ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.05.2023 - 12:07, Güncelleme: 17.05.2023 - 13:48
 

GAZETECİ MUSTAFA TUTUM’UN ACI GÜNÜ

Bucak’ta gazeteci Mustafa Tutum ’un kayınpederi Salih Güner bu gün vefat eti. Merhum Salih Güner Onaç mezarlığında toprağa verildi.
Bucak’ta gazeteci Mustafa Tutum ’un kayınpederi, Mehmet ve Mustafa Güner’in babası, Metin Şen, Hüseyin Duman, Mehmet Özdemir ve Mustafa Tutum’ un kayınpederi Salih Güner bir süredir geçirdiği rahatsızlıkla mücadele ediyordu. Dün haya gözlerini kapayan Salih Güner bu gün Onaç mahallesinden evinden alınarak saat 11:00’de Onaç mezarlığında toprağa verildi. Akca Gazete olarak Salih Güner’e Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.    
Bucak’ta gazeteci Mustafa Tutum ’un kayınpederi Salih Güner bu gün vefat eti. Merhum Salih Güner Onaç mezarlığında toprağa verildi.

Bucak’ta gazeteci Mustafa Tutum ’un kayınpederi, Mehmet ve Mustafa Güner’in babası, Metin Şen, Hüseyin Duman, Mehmet Özdemir ve Mustafa Tutum’ un kayınpederi Salih Güner bir süredir geçirdiği rahatsızlıkla mücadele ediyordu. Dün haya gözlerini kapayan Salih Güner bu gün Onaç mahallesinden evinden alınarak saat 11:00’de Onaç mezarlığında toprağa verildi.

Akca Gazete olarak Salih Güner’e Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.