Gazipaşa'da Edip Akbayram coşkusu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.10.2022 - 14:16, Güncelleme: 24.10.2022 - 08:41
 

Gazipaşa'da Edip Akbayram coşkusu

Gazipaşa'da Edip Akbayram coşkusu
 ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde sanatçı Edip Akbayram konser verdi. 12'nci Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali etkinlikleri kapsamında, Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı'nda sanatçı Edip Akbayram konser verdi. Konsere Kaymakam Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ve binlerce vatandaş katıldı. Yerel sanatçıların seslendirdikleri eserlerle başlayan konserde, gecenin ilerleyen saatlerinde Edip Akbayram sahne aldı. Sanatçı binlerce hayranına müzik şöleni sundu. Sanatçının eserlerine sevenleri de eşlik etti. Konser sonunda sanatçı Akbayram'a Kaymakam Altun, Başkan Yılmaz ve eşleri Gazipaşa'ya özgü hediyeler ve çiçek verdi. FOTOĞRAFLI  
Gazipaşa'da Edip Akbayram coşkusu

 ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde sanatçı Edip Akbayram konser verdi.

12'nci Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali etkinlikleri kapsamında, Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı'nda sanatçı Edip Akbayram konser verdi. Konsere Kaymakam Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ve binlerce vatandaş katıldı. Yerel sanatçıların seslendirdikleri eserlerle başlayan konserde, gecenin ilerleyen saatlerinde Edip Akbayram sahne aldı. Sanatçı binlerce hayranına müzik şöleni sundu. Sanatçının eserlerine sevenleri de eşlik etti. Konser sonunda sanatçı Akbayram'a Kaymakam Altun, Başkan Yılmaz ve eşleri Gazipaşa'ya özgü hediyeler ve çiçek verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.