“GELECEK GENÇLİKTE PROJESİ”

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.12.2021 - 12:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 14:14
 

“GELECEK GENÇLİKTE PROJESİ”

Bucak Kaymakamlığı, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bucak Belediyesi öncülüğünde başlatılarak hemen hemen herkesi kapsayan “Gelecek Gençlikte Projesi” çalışmaları baladı.
Bucak Kaymakamlığı, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bucak Belediyesi öncülüğünde başlatılarak hemen hemen herkesi kapsayan “Gelecek Gençlikte Projesi” çalışmaları baladı. Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından projelendirilip hayata geçirilecek olan ““Gelecek Gençlikte Projesi” tanıtımı için gazetemiz imtiyaz sahibi Halim Akca’yı ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ve Mebbis Yönetici Gültekin Apaydın proje ve projenin hayata geçirilmesi hakkında bilgi aktarımında bulundular. “Gelecek Gençlikte Projesi” hakkında proje detayları hakkında ön bilgilendirmede bulunan Mebbis Yönetici Gültekin Apaydın, geleceğimizi teminat altına alabilmek için bu günün çocukları yarının yöneticileri olarak onlara en iyi eğitimi vermek zorunda olduklarını dile getirdi. Akca Gazete imtiyaz Sahibi Halim Akca, İlçe Milli Eğitim müdürü Neşet Yazar ve Mebbis yönetici Gültekin Apaydın’nın ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Halim Akca “Gelecek Gençlikte Projesi” hazırlanış itibarı ile bu günün çocukları, gençleri, yarının yöneticileri, geleceğimiz olarak onlara büyük katkılar sağlayacak büyük bir proje. Bu projeye tüm kurumlar olduğu gibi herkes katkı vererek elini taşın altına koymalı” dedi.    “Gelecek Gençlikte Projesi” hayata geçirilmesi halinde belki de bu güne kadar yapılan en büyük projelerinden birisi olacak. Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı Projeye Bucak Kaymakamlığı, Bucak Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ve yüksek okullar, Sivil toplum örgütleri, iş insanları, basın, ilk ve orta lise dengi okullar, sporcular, sanatçılar, sağlık, eğitimciler ve buna benzer çok sayıda katılımcı grubu ile geniş katılımlı etkinlikler düzenlenmesi bekleniyor.   
Bucak Kaymakamlığı, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bucak Belediyesi öncülüğünde başlatılarak hemen hemen herkesi kapsayan “Gelecek Gençlikte Projesi” çalışmaları baladı.

Bucak Kaymakamlığı, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bucak Belediyesi öncülüğünde başlatılarak hemen hemen herkesi kapsayan “ Gelecek Gençlikte Projesi” çalışmaları baladı.

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından projelendirilip hayata geçirilecek olan ““ Gelecek Gençlikte Projesi” tanıtımı için gazetemiz imtiyaz sahibi Halim Akca’yı ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ve Mebbis Yönetici Gültekin Apaydın proje ve projenin hayata geçirilmesi hakkında bilgi aktarımında bulundular. “ Gelecek Gençlikte Projesi” hakkında proje detayları hakkında ön bilgilendirmede bulunan Mebbis Yönetici Gültekin Apaydın, geleceğimizi teminat altına alabilmek için bu günün çocukları yarının yöneticileri olarak onlara en iyi eğitimi vermek zorunda olduklarını dile getirdi. Akca Gazete imtiyaz Sahibi Halim Akca, İlçe Milli Eğitim müdürü Neşet Yazar ve Mebbis yönetici Gültekin Apaydın’nın ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Halim Akca Gelecek Gençlikte Projesi” hazırlanış itibarı ile bu günün çocukları, gençleri, yarının yöneticileri, geleceğimiz olarak onlara büyük katkılar sağlayacak büyük bir proje. Bu projeye tüm kurumlar olduğu gibi herkes katkı vererek elini taşın altına koymalı” dedi.   

Gelecek Gençlikte Projesi” hayata geçirilmesi halinde belki de bu güne kadar yapılan en büyük projelerinden birisi olacak. Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı Projeye Bucak Kaymakamlığı, Bucak Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ve yüksek okullar, Sivil toplum örgütleri, iş insanları, basın, ilk ve orta lise dengi okullar, sporcular, sanatçılar, sağlık, eğitimciler ve buna benzer çok sayıda katılımcı grubu ile geniş katılımlı etkinlikler düzenlenmesi bekleniyor.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.