AK Parti Milletvekili Çokal’dan Bucak TSO’ya ziyaret
AK Parti Milletvekili Çokal’dan Bucak TSO’ya ziyaret
BURDUR – “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Bucak’ta bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, beraberindeki heyetle birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Gürsel ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı. Görüşmede bölgenin ekonomik potansiyeli, yatırımlar ve geleceğe dönük projeler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, “Taşın aşı olduğu şehrimize hoş geldiniz” diyerek Milletvekili Çokal’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ziyarete Bucak TSO Meclis Başkanı Süleyman Duran ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da katıldı.
Burdur HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

