Bakan Yerlikaya, 15 Temmuz şehidi ikiz polisleri andı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.07.2024 - 15:38, Güncelleme: 15.07.2024 - 15:38
 

Bakan Yerlikaya, 15 Temmuz şehidi ikiz polisleri andı

Bakan Yerlikaya, 15 Temmuz şehidi ikiz polisleri andı
ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç'u anıp, kardeşleri anlatan 'Ahmet'im, Mehmet'im, Şehitlerim' belgeseli ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan, ikiz şehitler Ahmet ve Mehmet Oruç'un hikayesinin anlatıldığı belgeselin tanıtımı, İstanbul'da yapıldı. Bakan Yerlikaya, bu akşam Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda da gösterilecek belgesel ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Yerlikaya, "15 Temmuz'da hainler Gölbaşı Özel Harekat Dairesi Başkanlığı ve Havacılık Dairesi Başkanlığı gibi şehitler ocağı olan, gururumuz olan aslan yuvalarına bomba yağdırdılar. Sanki Türkiye işgal kuvvetleri tarafından ablukaya alınmıştı. Sandılar ki, bu millet korkup, sinecekti. Sandılar ki şanlı bayrağımız mahzun kalacaktı. Sandılar ki, ülkemizi kendi karanlıklarında boğacaklardı. Hayır, öyle olmayacaktı. O hainlerin bir hesabı varsa; Allah'ın da bir hesabı vardı. Kalpleri vatan aşkıyla çarpan kahramanların, koca yürekli korkusuzların, geri atacakları tek bir adımları dahi yoktu. İşte o korkusuz yüreklerden ikisi de ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerdi. Birlikte şehadete koştular. 'Ahmet'im, Mehmet’im, Şehitlerim' belgeselinde bu unutulmaz kahramanlıklar ve iki kardeşin iç burkan gerçek yaşam öyküleri anlatılıyor" dedi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Bakan Yerlikaya, 15 Temmuz şehidi ikiz polisleri andı

ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç'u anıp, kardeşleri anlatan 'Ahmet'im, Mehmet'im, Şehitlerim' belgeseli ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan, ikiz şehitler Ahmet ve Mehmet Oruç'un hikayesinin anlatıldığı belgeselin tanıtımı, İstanbul'da yapıldı. Bakan Yerlikaya, bu akşam Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda da gösterilecek belgesel ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Yerlikaya, "15 Temmuz'da hainler Gölbaşı Özel Harekat Dairesi Başkanlığı ve Havacılık Dairesi Başkanlığı gibi şehitler ocağı olan, gururumuz olan aslan yuvalarına bomba yağdırdılar. Sanki Türkiye işgal kuvvetleri tarafından ablukaya alınmıştı. Sandılar ki, bu millet korkup, sinecekti. Sandılar ki şanlı bayrağımız mahzun kalacaktı. Sandılar ki, ülkemizi kendi karanlıklarında boğacaklardı. Hayır, öyle olmayacaktı. O hainlerin bir hesabı varsa; Allah'ın da bir hesabı vardı. Kalpleri vatan aşkıyla çarpan kahramanların, koca yürekli korkusuzların, geri atacakları tek bir adımları dahi yoktu. İşte o korkusuz yüreklerden ikisi de ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerdi. Birlikte şehadete koştular. 'Ahmet'im, Mehmet’im, Şehitlerim' belgeselinde bu unutulmaz kahramanlıklar ve iki kardeşin iç burkan gerçek yaşam öyküleri anlatılıyor" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-7318673670997096, DIRECT, f08c47fec0942fa0