BAŞKAN ERCENGİZ, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.06.2026 - 14:28, Güncelleme: 26.06.2026 - 14:28
 

BAŞKAN ERCENGİZ, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

BURDUR – 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesiyle birlikte Burdur genelinde binlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı. Uzun ve yorucu bir eğitim yılını başarıyla tamamlayan miniklerin mutluluğuna ortak olan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu’nu ziyaret ederek anasınıfı öğrencilerinin karne dağıtım törenine katıldı.
Sınıfları tek tek gezerek minik öğrencilere karnelerini ve hediye kitaplarını kendi elleriyle teslim eden Başkan Ercengiz, çocuklarla yakından ilgilenerek gelecek planları hakkında sohbet etti. Renkli görüntülerin ve büyük bir coşkunun yaşandığı karne dağıtımı sonrasında bir açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, şu ifadeleri kullandı: “Çocuklarımızın karne sevincine ortak olmak ve onların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizler için en büyük mutluluklardan biridir. Bir eğitim öğretim yılını emek ve gayretle tamamlayan tüm öğrencilerimizi, onları özveriyle yetiştiren öğretmenlerimizi ve her zaman desteklerini esirgemeyen ailelerimizi yürekten kutluyorum. Geleceğimizin aydınlık yarınlarını inşa edecek evlatlarımızın; bol bol dinlenecekleri, eğlenecekleri ve unutulmaz anılar biriktirecekleri güzel bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum.”
BURDUR – 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesiyle birlikte Burdur genelinde binlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı. Uzun ve yorucu bir eğitim yılını başarıyla tamamlayan miniklerin mutluluğuna ortak olan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu’nu ziyaret ederek anasınıfı öğrencilerinin karne dağıtım törenine katıldı.

Sınıfları tek tek gezerek minik öğrencilere karnelerini ve hediye kitaplarını kendi elleriyle teslim eden Başkan Ercengiz, çocuklarla yakından ilgilenerek gelecek planları hakkında sohbet etti. Renkli görüntülerin ve büyük bir coşkunun yaşandığı karne dağıtımı sonrasında bir açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, şu ifadeleri kullandı:

“Çocuklarımızın karne sevincine ortak olmak ve onların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizler için en büyük mutluluklardan biridir. Bir eğitim öğretim yılını emek ve gayretle tamamlayan tüm öğrencilerimizi, onları özveriyle yetiştiren öğretmenlerimizi ve her zaman desteklerini esirgemeyen ailelerimizi yürekten kutluyorum. Geleceğimizin aydınlık yarınlarını inşa edecek evlatlarımızın; bol bol dinlenecekleri, eğlenecekleri ve unutulmaz anılar biriktirecekleri güzel bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum.”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.